Milyen képet készítsek?
Szeretnék új profilképet facebookra, de jelenleg nincs ötletem, hogy milyen legyen.
Linkelnétek nekem jókat? :)
Tükörben pózolgatós, kacsaszájas (és egyéb r.bancos nem érdekel)
Köszönöm előre is!
ui.: csak egy kérdés, ha nem tetszik, nem kell válaszolni és szidni-.- :)
15/L
Ezen az oldalon vannak jó képek, próbálhatsz innen néhányat ellesni. Írd be a keresőjébe, hogy lány, vagy hogy profilkép, viszont angolul.
az előző vagyok.
tudom, semmi különös nincs a képben mégis olyan jó. :D
Nekem most nagyon bejönnek azok a képek ahol mondjunk napraforgó mezőben vannak ls mondjunk ha hosszú hajad van, akkor hátulról lefényképezik ahigy belekap a szél, és közben gyönyörű a háttér is :)), vagy szénabálás képek is jók, mondjunk felhúzol egy csini inget, mehet fekete fehérben is, vagy szépiában...nekem ilyen képeim vannak és hatalmaa sikert aratnak. :)) Jah, meg volt régebben egy olyan képen ahol a fűben fekszem, de nagyon szép fű volt tényleg :D, és teljesen olyan sikeredett, mint Rihanna California King bed című slágerében.
Nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe, remélem tudtam segíteni. :)
húú utolsó...most nagyon jó tippeket adtáál*-*
mutatnál 1et-2t(akár priviben is,kitakart fejjel?)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!