Hogyan készítsek olyan egész alakos képet ahol a melleim nem látszanak annyira nagynak?
Nem meztelen képre gondoltam.Normálisan felvagyok öltőzve,de a melleim hát,nagyon szemrevalóak...
Fiúnak lesz a kép,de én nem szeretem ha a melleimet bámulják.Hogyan készítsek olyan képet amin nem iagzán látszik? vagy a fiúnak tetszene?Kérlek tanácsot adjatok!!!
Oké,köszike.Nem akarom hogy a melleim miatt bukjon rám.Nagyon kiváncsi a testemre is már,mert az arcomat látta :) csak én nagyon nem bírom mikor a mlleimet nézik...
Megfogadom a tanácsod.
nekem van egy pólóm, a mellrészen keresztben ezzel a felirattal:
"Inkább a SZEMEMBE nézz..."
amúgy egy sima fekete pólót is húzhatsz, akár tapadósat is, mert ha szemből fényképeznek, akkor ott az árnyékolás csalóka és kisebbnek mutatja a melleket. Lehet csónaknyakú,iy,hogy a válladat hangsúlyozd, de az se baj, ha kicsit dekoltált, csak ne látszódjon a két mell közötti "vágat".
De amúgy szerintem inkább légy büszke a nagy cicikre, azt írod, hogy az arcod már eleve tetszik neki, tehát ez már csak plusz jó pont lehet a szemében :)
Vagy tarts magad elé gy táblát, amire egy jópofa szöveget találsz ki: "alig várom hogy találkozzunk", vagy valami hasonlót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!