Milyen képet készítsek?
Figyelt kérdés
Szeretnék új profilképet facebookra, de jelenleg nincs ötletem, hogy milyen legyen.
Linkelnétek nekem jókat? :)
Tükörben pózolgatós, kacsaszájas (és egyéb r.bancos nem érdekel)
Köszönöm előre is!
ui.: csak egy kérdés, ha nem tetszik, nem kell válaszolni és szidni-.- :)
15/L
2012. jún. 27. 11:48
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Szerintem ezek nagyon hülyén néznek ki amiket linkeltél.... nem ismerem a személyiségedet, van egy barátnőm aki minden idejét a plázában tölti, (ízlésesen) festi magát stb... neki jól állnának... én focizom, lovagolok, futok, egyszóval én inkább sportos vagyok és nem plázás, tehát valószínűleg ezek a pózok nekem röhejesen állnának :D milyen a személyiséged?
3/9 A kérdező kommentje:
sosem járok plázába. :'D de igazából a nőies dolgokat szeretem. ((:
első: köszi:)
2012. júl. 3. 17:19
4/9 anonim válasza:
tegyél fel egy mosolygós képet, esetleg szerkessz rajta picit...
vagy ha most ballagtál, akkor azt
vagy olyat, hogy szemceruzával festesz egy fekete kört az orrodra (vagy szívet) és csíkokat húzol az arcodra, hogy ilyen "cicás" legyen
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.
már 1 éve ballagtam(:
2012. júl. 7. 16:47
6/9 anonim válasza:
ohh, bocsi. keresek képet, ha gondolod
7/9 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék :DD *-*
2012. júl. 7. 18:33
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon jók, kösziii*-*
ha van időd, és kedved, nyugodtan küldhetsz még((:
2012. júl. 8. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!