Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem elviselhetőbbé...

Hogyan tegyem elviselhetőbbé az epilálást?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni jég akus epilálót.Amúgy mindenki az első epilálásnál szenved a legjobban.Aztán egyre elviselhetőbb,egy idő után pedig annyira elvékonyodik a szőrszál,hogy nemis fáj.Tapasztalat;)
2009. júl. 8. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
háát, én már évek óta epilálom, de nem vékonyodott el. :) de tény, hogy egyre kevésbé fájdalmas.
2009. júl. 8. 00:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én meg már régóta epilálom,mégis ugyanúgy fáj :(

de nekem elég erős a szőrzetem,inkább gyantáztatom,az sokkal hamarabb megvan

2009. júl. 8. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem elsőre se fájt, inkább csikizett.

amúgy valaki mesélte, hogy epilálás előtt fél órával beves fájdalomcsillapítót. nem tudom az használ-e én is csak néztem nagyokat mikor hallottam.

2009. júl. 8. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:

A fájdalomcsillapító szinte semmit nem ér, mert ez nem olyan jellegű fájdalom. Max bebeszéli magának, hogy úgy nem is fáj annyira, de ez nem feltétlenül igaz.

Nekem még most is fáj több év elteltével, de szerintem bőven kibírható pedig használom lábra, hónaljra, karra, hasra, kicsit a mellemnél és a combomon is.ja amúgy lány vagyok.

Szerintem az a titka, hogy az első 2-3 percet meg kell szokni utána már nem is veszem észre, mert hozzászokom. Aztán testápolózok vagy hintőporozok és kész. Piros, meg rettentően néz ki de másnapra elmúlik és szép lesz. Szerintem a gyanta sokkal jobban fáj én azt nem vállalnám be soha többé.

2009. júl. 8. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem jeges epilátorom van, de szerintem semmivel sem jobb egy hagyományosnál. L/14
2009. aug. 24. 22:30
 7/7 anonim válasza:
Előtte fürödj, hogy puhuljon a bőröd. Feszítsd meg a bőrt ahogy csak bírod. Lassan haladj és ne húzd, hanem körkörösen mozgasd (lehet nem szed ki mindent, de utána mikor már kevés maradt húzhatod és kevésbé fáj) A lényeg, hogy hagyj időt a bőrödnek, ha 2-3 nap akkor is. A hónaljadon nézd végig és nagyon nagyon lassan csinált, kintről befelé, az is jó módszer, ha felváltva (mikor már nagyon fáj áttérsz a másikra) A bikinivonal vagy teljes intim epilálásnál tárt lábakkal ülj és feszítsd a bőröd, ahogy csak tudod. Jó módszer, ha van rajtad bugyi és apránként húzod és haladsz befelé. Ne nézz rá közvetlenül, hanem tegyél kozmetikai tükröt a lábaidhoz és abból figyeld (egyébként hülyeségnek hangzik, de nekem kevésbé fáj, biztos a látvány vagy nem tudom), ha nem megy ne erőltesd, amennyit tudsz a körkörös mozdulattal szedjél le és másnap újra és újra. Az első epilálásom 3 napig tartott. A kezeden az alsó rész (ami mindig fehér marad) ne epiláld, ott amúgy is kevés a szőr, csak a tetejét és mikor közeledsz a felkarodhoz lassulj le, mert ott érzékenyebb. Hát ennyi praktika jutott eszembe, a jégakus semmit nem ér az tuti. Ja még a hónaljadon, mikor csinálod fújjad : ) Hűsít és irányított levegő. Remélem tudtam segíteni.
2010. jún. 25. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!