Melyiket válasszam, a gyantát, vagy az epilálást?
Figyelt kérdés
Elegem van a borotvából, és újítani szeretnék, de nem tudom melyik lenne a jobb? Lenne valami jó ötletetek, hogy ne fájon egyik sem, és szőrtelenítés után ne pattogjak ki?2009. jún. 12. 21:53
1/3 anonim válasza:
Hát mind2 fájdalmas, de szerintem a gyanta az jobb. Azzal gyorsabban túlesel a fájdalmon:)
2/3 anonim válasza:
Én gyantával kezdtem, kozmetikusnál. Kb 4-5 alkalommal voltam, maikor eldöntöttem, egyszerűbb és olcsóbb, ha veszek egy epilátort. Nem bántam meg. Igaz a fazont és hónaljat nem merem, az megmaradt a kozmetikusom feladata, de a lábam már megszokta, 5 perc alatt végzek és hetente átmegyek mindig rajta, így nem is fáj és nem is pattog ki annyira. Utána bekenem körömvirág krémmel és ez nagyon megnyugtatja a bőrt, másnapra már alig látszik.
3/3 anonim válasza:
Nekem a gyanta jött be, epilátorral nagyon fájt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!