Szerintetek kövér vagyok? (Képpel)
155-156cm magas vagyok és 48 kg.
Mi a véleményetek?:/
A válaszokat előre is köszönöm.
Tegnap 18:24-es vagyok.
Általában elégedett vagyok, de nem mindig:S Néha előjön az érzés, hogy milyen kövér vagyok, de viszont elég sokat mozgok, ez megnyugtat:)
Hello, énis ugyanigy vagyok mint te, 14 vagyok és majdnem ugyanazokkal a méretekkel 155 es 40
De igyis kővérnek érzem magam...
Értem, köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó: 155cm és 40kg szerinted kövér?:O Én örülnék neki, de nagyon..:s Biztos, hogy nem vagy kövér, ha (mások szerint) én sem vagyok az!!:) Úgyhogy ne gyötörd magad badarságokkal..:)
én 164 cm vagyok és 49 kg. Az igaz , hogy egy kicsit fogyhatnál de szerintem nem vagy kövér , bár oldalról egy kicsit annak látszol de hátulról és elölről teljesen átlagos a testalkatod. Én 20-nak tippellek :D .
16/L
nagyon szép alakod van!
és egyszerűen túl fiatal vagy még, ahhoz, hogy ezt lásd. de majd rájössz, és nehogy elkezdj fogyózni, a sport persze nem árt, mert kiegyenúlyozottá tesz.
egyszer állj a tükör elé és próbáld elfelejteni, hogy magadat nézed...tekints úgy magadra, mint bármelyik másik egymerre, egy idegenre és akkor figyeld meg, hogy kövérnek látod-e magad....valószínűleg nem fogod, tanulságos...szóval ne sanyargasd magad feleslegesen, még ha kövér lennél, akkor sem érné meg bántani magad miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!