Szerintetek kövér vagyok? (Képpel)
Figyelt kérdés
155-156cm magas vagyok és 48 kg.
Mi a véleményetek?:/
A válaszokat előre is köszönöm.
2012. jún. 24. 17:45
21/41 anonim válasza:
Én nem raknék fel magamról ilyen képet se 14 se 34 évesen, anyukád büszke lehet rád :)
22/41 anonim válasza:
Mindjárt keresek még képeket amiket Te linkeltél.Már egy tucatot biztos láttam az oldalon...Mindig elvan mondva hogy nem vagy kövér.Mégis mit akarsz még?
23/41 anonim válasza:
Egy kicsit valóban pocakos vagy,(egyáltalán nem vészes) de ezen futással, hasizomgyakorlatokkal lehet segíteni.
24/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!:))
Anyukám meghalt... (Köszönöm a felelevenítést..:/)
És ESKÜSZÖM, HOGY ÉN SOHA AZ ÉLETBEN NEM TÖLTÖTTEM FEL MÉG ERRE AZ OLDALRA KÉPEKET!!! Értse már meg, kedves válaszoló..:DD Köszönöm..
2012. jún. 24. 19:39
26/41 anonim válasza:
Akkor elnézést és részvétem, de akkor se mutogatnám magam neten, gondolj arra hogy ez neki se tetszene... egyébként nem vagy kövér, de tornázz sokat és akkor izmosodsz!
27/41 A kérdező kommentje:
Ez egy anonim oldal és arc nélküliek a képek, szóval..
De a tanácsokat megfogadom és sokat fogok mozogni, köszönöm.
2012. jún. 24. 19:44
28/41 anonim válasza:
Szerintem nincs rossz alakod,és a kilók is azt mutatják, nem hogy kövér,duci sem vagy, inkább kicsit puha
29/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte választ.:)
2012. jún. 24. 20:24
30/41 anonim válasza:
Van rajtad egy pici felesleg, de így is jó alakod van. Szerintem ne fogyózz, felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!