Srácok, azokat a lányokat, akik visszafogotabbak, nem szőkék, azokat meg sem nézitek?
Nekem pont az ilyenek az esetem :P
Odavagyok a a szép, barna hajú, és nem mellesleg értelmes jófej lányokért! :)
Hááát. Őszintén? Kevésbé venni őket észre.
A visszafogottsággal nincs gond, de a szőke a zsánerem :D Szóval én eleve sokkal inkább észreveszem őket.
De igazából attól, hogy valaki szőke, nem jelent szerintem semmi előnyt. Úgyis csak beszélgetés után derül ki, hogy akarok-e bármit a lánytól. :)
Ha közvetlen vagy, kedves és barátságos, plusz el lehet veled beszélgetni, tehát értelmesebb is vagy akkor simán több esélyed lehet mint bármelyik szőkének :) Plusz ha még arcra is szép vagy... Tuti befutó ;)
22F
CSAK és KIZÁRÓLAG az ilyen lányok érdekelnek igazán... A többit max azért nézem meg hogy hűha egy éjszakára nem lenne rossz, de nem egy éjszakára szeretnék párt magamnak...
22/f
Örülök a válaszoknak. :))
Azért kérdezem,mert saját tapasztalatom,hogy aki "cicababás" külsővel rendelkezik,szinte csak azokat nézegetik a pasik manapság.
Már, hogy ne néznénk? O.o
Nálunk speciel az osztályba a két legfelkapottabb csaj fekete és barna (és mindkettő ötös tanuló). Mellesleg az a lány, akit nagyon szeretek, az is sötét barna hajú és még okos is. Nem tudom a lányok honann veszik, hogy csak a szőkéket meg a butákat szeretjük, szerintem az abszolút idióta aki hajszín alapján dönt. Nekem speciel tök mindegy milyen a hajszíne. Láttam már undorító és ostoba szőkét is, nem csak szépet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!