Fiúk! Bejön nektek Scarlett Johannson? (a képen smink nélkül látható)
2012. jún. 23. 00:36
3/12 anonim válasza:
Nem csúnya. De sminkkel azért sokkal szebb.
4/12 anonim válasza:
kicsit olyan az arckifejezáse, mint Gollumnak a GYU-ból :D
5/12 A kérdező kommentje:
:D Hát igen, szerintem így natúr arccal inkább csúnyácska a csaj, mint szép...
2012. jún. 23. 02:23
7/12 DDD97 válasza:
Igaz én csaj vagyok, de nem is a kérdésre válaszolok! :)) Szerintem a csajon van smink! A színe nem természetes, és egyenletes a szín... szerintem tuti van rajta.:)
9/12 anonim válasza:
LOL ezen úgy néz ki mint Kelly Divine :D
amúgy ja, így is bejön :P
10/12 anonim válasza:
Jegyzeteljetek lányok-fiúk,az emberek mindig hazudnak!
Még hogy nem szeretik a túlsminkelt lányokat...még maga Scarlett Johannson se érdekli a többséget ha nincs totálisan kisminkelve!Festés nélkül csúnyának mondják,pedig nincs rajta semmi kifogásolni való.Egyszerűen nem olyan fotóperfekt mint ahogy mindenki folyamatosan elvárja tőle,ezért kritizálják.Minden hírességet és átlagos embert érint sajnos(nőt,férfit),az emberek azt mondják hogy nem a külső a lényeg,de mindenkinek a tökéletesség kell,mindenki hazudik,akik pedig nem,azok nem szólalhatnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!