Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért alakult ez ki?

Miért alakult ez ki?

Figyelt kérdés
Én soha nem sminkelem magamat, nem is csináltam, nem is fogom. Nem éreztem soha azt, hogy kellene, mivel még fiatal vagyok, az arcomnak csak olyasfajta hibája van, ami mindenki másnak is van feltehetőleg: mitesszerek, néha kialakul egy kisebb pattanás vagy a téli hidegbe kiszárad. Ezért sem értem miért kell ennyi vacakkal mázolni a képüket már egészen fiatal lányoknak (sőt néha egyenesen kislányok) hogy eltüntessék semmit mondó hibáikat vagy esetleg csak egyszerűen azért, hogy legyen rajtuk valami. Sokszor találkoztam csajokkal, akik sminkben mindig tiptopak voltak, aztán egyszer lekerült róluk az a sok festék és nem hittem a szememnek mekkora a különbség. De ha nem lenne rajta állandóan a festék akkor feltehetőleg fel sem tűnne senkinek sem. Ezért zavarodok ebbe az egész kérdés körbe, hogy miért lehetnek az emberek csak akkor gyönyörűek, ha egyenesen maszkot viselnek. Azt hiszem az a férfiaknak sem lehet valami kellemes ha felszednek egy szép lány, aztán felkelnek és egy teljesen más pofa néz vissza rájuk. Szóval nem értem, miért nem lehet megengedni az embereknek, hogy együtt éljenek a hibáikkal. És ez nem csak a bőr hibákról szól. Az embereknek egyenesen szégyelniük kell, hogy nem elég karcsúak, ha nem egyenesek a fogaik, ha nem elég egyenes vagy göndör a hajuk. Mindenkinek egy olyan abszurd emberi képet kell követnie, ami kizárt, hogy létezzen, mert nem vagyunk tökéletesek, de akkor mégis mi a fenéért van elvárva?!(Ezen az egészen főleg a szépségversenyek alatt gondolkozom el. Már nem is a lányok nyerik meg a versenyt, hanem a fodrászuk, sminkesük, személyi edzőjük, tökre mint a forma-1, ahol az győz akinek jobb az autója.)

2012. jún. 20. 21:03
 1/6 anonim válasza:
Jól látod a helyzetet.A legtöbb embernek csak alsobrendű gondolkodása van és ezért kenegetig magukat ilyen vicik vacak szerekkel azért hogy tetszenek valakinek.Én személy szerint undorodog a magassarkús kisminkelt lányoktol.Tudom hogy mindenki eszt szajkozza de szerintem fontosabb a belsö mint a külsö, azonkivül szépség helyett a tanulással kéne foglalkozni mert szépséggel asztán sokra mennek az életbe.Elkénne ezen gondolkodni hogy manapság mire kénne koncentrálni.
2012. jún. 20. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Első válaszoló!

alsÓbBrendű, nem asobrendű

kenegetiK, nem kenegetig

vicik-vacak, nem vicik vacak

azért, hogy (vessző!)

undorodoM, nem undorodog

tudom, hogy (vessző!)

eZt, nem eszt

szajkÓzza, nem szajkozza

belsŐ, nem belsö

fontosabb a belső, mint a külső (vessző!)

külső, nem külsö

azonkÍvül, nem azonkivül

kellene, nem kéne

foglalkozni, mert (vessző!)

aZtán, nem asztán

életbeN, nem életbe

el kellene, nem elkénne

gondolkodni, hogy (vessző!)

ismét kellene, nem kénne

És ennyi hibával te fakadsz ki, hogy a belső értékek és az intelligencia fontosabb, mint a szépség... olvasgasd ezt:

[link]

2012. jún. 21. 00:50
 3/6 anonim válasza:
Mert te asztán minden tantárgyból színötös vagy mi? Nem a humán tantárgyak a kedvenceim,hanem a reálak. De tudod mit tessék adok neked is valamit olvasgasd csak. [link]
2012. jún. 21. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
--_- Grat, hogy most itt kell erről csevegned! Ha nagyon meg akarjátok a másikat szívatni, akkor azt szerintem privátban is el lehet intézni. Szerintem sem engemet, sem másokat nem ez érdekel! És most ezt ne vegye magára senkise, csak szeretném a témánál maradnánk és erről lenne szó és erről alakulna ki vita, nem pedig, hogy ki hogyan ír és mit nem tud éppen annyira!
2012. jún. 21. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy részről egyetértek veled, én sem értem mért elvárás, hogy egy lány sminkelje magát. Én például kifejezetten utálom az alapozót, nem rejti el a hibát, csak befedi(talán messziről kevésbé látszik), ezen kívül eltömíti a pórusokat és csak a baj van vele. Attól már nem ember valaki, hogy nem sminkel? Úgy kérdezik tőlem, hogy mért nem teszem, mintha valami űrlény lennék. Persze szájfényt, spirált én is használok, ezek az apróságok feldobják az arcot, de én azt sem ítélem el, aki semmit nem használ, meg azt sem aki kikeni magát, mindenkinek a saját dolga. Az első válaszolóval meg egyáltalán nem értek egyet, attól mert valaki néha sminkel egy kicsit, magassarkút hord és miniszoknyába jár még lehet okos is, és foglalkozhat a tanulással, mért kell egyfolytában általánosítani?
2012. júl. 7. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
*pólusokat
2012. júl. 7. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!