Aki has- vagy mellplasztika után vállalt még babát, annak hogy alakult a hasa/melle utána?
Két kisfiam van, a cicim teljesen "elfogyott" és lóg, és kötényhasam is lett. Szeretnék has- és mellplasztikát, de most még nem tudjuk biztosan, szeretnénk-e 3. babát, ha szeretnénk akkor is csak 3-5 év múlva. 24 éves vagyok, nem szeretnék várni 30 éves koromig a műtéttel (egyébként borzalmasan zavar, nem hittem volna, de tényleg nagyon. Nem szeretek a férjem előtt meztelenkedni, és utálok tükörbenézni. :( Pedig szépen lefogytam, rendszeresen futok, szóval felöltözve csinosnak érzem magam, de ruha nélkül...:()
Biztos vannak, akik műtét után szültek, azoknak ugyanolyan gáz lett mint a műtét előtt?
Én mellplasztika után 2 évvel szültem, 26 kilót híztam, majd le is adtam 9 hónap alatt.
1.5 évig szoptattam, dokim szerint gyönyörűek maradtak a melleim, picit megereszkedtek, de még ezek után is szépek voltak, viszont a feszességük elmúlt, így én újból megcsináltattam, mert feszes cicikre vágytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!