Miért ilyen nagy sláger a mellnagyobbítás?
Figyelt kérdés
A húgom osztályába 16 lány jár és ballagási ajándékként 10 lány mellplasztikát kapott ajándékba.2012. máj. 9. 10:16
2/9 anonim válasza:
Mert azt képzelik, hogy akkor szebbek és boldogabbak lesznek.
4/9 anonim válasza:
azért mert a párkapcsolatban élő férfiaknak,pasiknak,srácoknak negyvenakárhány százaléka párjuk nagyobb mellmérettel jobban tetszene(felmérés bizonyítja) és amúgy is mindig szóba hozzák hogy jajj ennek meg annak olyan jó melle van-rendszerint egy nagymellű csajra gondolva-és a lányok,nők a tökéltesre akarnak hasonlítani,ezért sokmindent meg is tesznek...
5/9 anonim válasza:
k*rva sok eszük van. inkább nevetséges.
6/9 anonim válasza:
18 évesen mellnagyobbítás??? Ilyenkor szoktam mondani, hogy az emberiség megérett a kipusztulásra...
7/9 anonim válasza:
Mert kisebbségi komplexusuk van!!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Mert a nők olyan hülyék mint a banán. Tisztelet a kivételeknek. Ha töltött, műanyag zacsikon akarok tapicskolni majd bemegyek a cébéába és felmarkolok két féllityós mizó zacsistejet. Ha meg csöcsökkel akarok játszadozni keresek egy olyan lányt akinek van.
9/9 anonim válasza:
Szerintem meg az összes pasi bekaphatja mert érdekes hogy mindig a jó mellű (nem kicsi de nem is nagy) csajokat lesik meg, meg bámulják, meg minden újságban azt nézik stb, utána meg megpróbálják beadni a barátnőjüknek hogy jajj drágám a tiéd a tökéletes és nem kell ennél nagyobb....szerintetek elhiszik a csajok? ti elhinnétek ha a nőtök egy néger dákót nézne és a ti 16 centis f..katokra azt mondaná hogy jajj drágám ez tökéletes? szerintem nem hinnétek el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!