Kaarooliinaa kérdése:
Ha valaki megnagybbítja a melleit lehet gyereke, mármint tud szoptatni vagy mi? Csak érdekelne
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 00:04
1/3 anonim válasza:
persze,semmi köze egymáshoz a tejcsatornákhoz nem nyúlnak a sebészek. De inkább utána ajánlott a műtét,hiszen szoptatástól megereszkedik a mell és akkor azt is lehet majd korrigálni,nem lesz szép:)
2/3 anonim válasza:
Az implantátum nem befolyásolja a tejtermelődést,vagyis simánlehet szoptatni a babát
3/3 anonim válasza:
Lehet, én is mellnagyobbítás után szültem.
A szülés előtti műtét egyik rizikófaktora, hogy kiszámíthatatlan, hogy mi történik a mellel a szoptatás alatt. Ezt a sebész sem tudja megjósolni.
Nekem azt mondták, hogy nézzek körbe a nőnemű felmenők között, az adhat némi támpontot, de enyém a kockázat.
Szerencsém volt, nekem se vesztett a formájából, nem lógott meg - de egy egyénenként eltérő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!