Szerintetek is tökéletes ez a női alak?
2012. jún. 22. 19:42
21/27 anonim válasza:
Ez nem tökéletes. Ez undorító.
22/27 anonim válasza:
Abban a push up melltartóban ami rajta van kábé semmi nincs, szóval az csak egy melltartó, nem mell.
23/27 anonim válasza:
23:54-es! Nem egy 100 kilós anyuka vagyok, hanem egy kb 70 kiós (tudom, bőven van túlsúlyom) 21 éves nő vagyok! És nincs bennem rosszindulat. A legjobb bnőm alig 40 kiló és nagyon szeretem, csak ez idegesít, h ha vkinek a mérleg nyelve több, mint 60at mutat, akkor az már 'nem is ember' Még jó, h van olyan pasi is elvétve, aki azt vallja, h a csontokkal csak a kutyák szeretnek játszani.
24/27 A kérdező kommentje:
Csak ez idegesít, hogy hogyha valakinek nem D-s melle, akkor az már "nem is nő" ;)
2012. jún. 23. 12:31
25/27 anonim válasza:
Sokszor egészségesebb egy vékony nő, esztétikailag is szebb, ha nem hullámzik a teste a zsírtól, és itt nem az anorexiásokra meg társaira gondolok, az szomorú. De ez a lány még nem lépte át a húú de rondán vékony vagyok határt. Meg lehet nézni tőlünk keletre, kínában és japánban mennyi az ilyen alkatú lány és hogy hogyan étkeznek... De ez egy más téma. Szóval inkább legyen valaki ilyen, mint hogy hullámozzon... A push up-ról meg csak annyit, hogy segít felemelni a cicit, de ha abszolút nincs ott semmi, azt fel sem tudja emelni... :)
26/27 anonim válasza:
Persze, szebb mint egy zsírdisznó, meg is érne néhány patront, de közel sem tökéletes, és ahogy látom, a túlnyomó többség osztja ezt a véleményt.
27/27 anonim válasza:
Ez inkább hasonlít egy kisfiú alakjára, a nőies domborulaktól messze van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!