Szerintetek is tökéletes ez a női alak?
2012. jún. 22. 19:42
11/27 anonim válasza:
túlságosan csontos, messze nem tökély
semmi nőiességet nem látok
12/27 anonim válasza:
Kinek mi tetszik, de sztem nagyon sovány, és tényleg nincs melle!
13/27 Kiki01 válasza:
Szerintem se nőies, talán mert túl hosszú a felsőteste, és persze nincs csípője.
14/27 anonim válasza:
Szerintem is túl hosszú a felsőteste..
15/27 anonim válasza:
szerintem azért van melle,de nem vagyok benne 100%-ig biztos,hogy a sajátja....
nagyon nem tökéletes az én szememben,nincs csípője,segge
16/27 A kérdező kommentje:
Hát én nem értelek titeket, ez simán megvan egy 70/B-s mell..:D a többi pedig vélemény
2012. jún. 22. 21:02
17/27 anonim válasza:
A 70B az méret? Bocsi, de nekem 95D-s van. És még erre se mondom, h nagy, mert nem vagyok girhes. Van rajtam túlsúly, de a 70B sztem nem méret, egy 133-14 éves kislány hord akkora melltartót...
18/27 anonim válasza:
nem az ideálom, de tetszik. nekem ez semmi esetre sem tökéletes
19/27 ~Rubí válasza:
Hát ez minden csak tökéletes nem. Se dereka,se csípője,se popója.Az hogy nincs melle az egy dolog,az ellen nem lehet tenni (csak plasztikával),de kicsit sportolhatna mert nagyon alaktalan..egybe van az egész teste.
20/27 A kérdező kommentje:
Inkább választanék egy 70/B-s mellű nőt(sőt akár egy 70/A-sat is), mint egy 95/D-set, már ne haragudj, de lehetsz vagy 90-100 kg..:/
És igen, a B-s mell már méret, és a stílusodból süt a rossz indulatúság, gondolom egy elhanyagolt, elhízott Anyuka vagy.
2012. jún. 22. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!