Köldökpiercinget szeretnék, hogy hozzam fel anyumnak témát?
én nem mondtam meg, megcsináltattam, aztán pár hónap után elköptem magam.
apám még mindig nem tudja, pedig több mint 1 éve van.
nem járok velük strandra, nem hordok olyan topot amiből kivan
inkább.. mond meg hogy neked nagyon tetszik és szerinted szép ékszer nem úúgy mint pl nyelvbe..szerintem ott nem szép(KINEK MI ) én is szeretnék csak szar tanuló vagyok és amugy is szigorú anyu ugyhogy .. nekem nem lesz egy darabig :( neked sok sikert
15/L
Én sem mondtam el anyukámnak, a 18. szülinapomra megcsináltattam és kész. :)
Utána pár héttel (mikor jó volt a hangulat és már be volt gyógyulva a "dolog":D) előálltam a témával és akkor már nem szidott le, mert hát a korom megvolt hozza és ezt ő is tudta!:)
Szerintem ha vagy 18, nyugodtan berakathatod, ha meg nem, akkor mondd el neki, hogy milyen régóta vágysz egy piercingre és annyira szeretnéd stb., stb....és szééépen kéred engedje meg!.... :)
Szerintem még az is jó, ha nem kérsz rá pénzt, hanem a zsebpénzedből fedezed az összeget, akkor fogja anyukád látni, hogy már eléggé felelősségteljes vagy meg ilyenek. :)
Én zsebpénzemből megcsináltattam.Nemtudott róla, csak azt tutta hogy nekem tetszik.
Hazaértem odamentem hozzá, mondom: ,,Anya bármit mutatok ne szidjál le!" és fölhuztam a pólóm.
Nézett egy nagyot, meg kinyögte hogy nemvagy normális, menj be a szobádba.
Kb. 10 perc után bejött hogy mutassam meg neki, erre elkezdi: ,,Tök szép."
És nem egy engedékeny anyuka, de megusztam :D
Én 16 vagyok...
A szépen nézek és nyafogok technikát alkalmaztam. :D
Én is most hajtok hogy meglegyen a piercing,és anyum meg is engedné,csak apum nem. Szóval anyuval elmegyünk megcsináltatni,apu meg nem fog tudni róla. Ha meg majd mégis rájön,anyum kidumálja dolgot.:)
Szóval,én nyávogtam,piszkálódtam,mutogattam a köldökpiercingeket anyumnak neten,míg azt nem mondta,"Hát ha annyira akarod menj azt csináltasd meg!". :D
azt mondogattam szüleimnek szeretnék tetoválást. egy héttel később azt mondtam nekik, h nem akarok tetkót. piercinget akarok mert ha megunom azt kiveszem, nem úgy mint a tetkót.
azt mondák rendben. szemöldökbe csináltattam
majd muterodnak ne azt mondjad: anyuuu! megengeded h piercinget csináltassak?
mondd neki, h elmész azt csináltatsz a zsebpénzedből pc-t
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!