Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anyumnak kekes feketere...

Anyumnak kekes feketere festettuk a hajat. Nagyon kiutott a feje, fule, nyaka mindene. Holyagocskak lettek, azok kiszaradnak es leveznek. Biztos a festektol van. Ha megfestenenk mas szinre semlegesitene a fekete hatasat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 23:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
igen nagyon is!
2011. máj. 26. 23:41
 2/12 A kérdező kommentje:
vagy 4 honappal ezelott voros volt..nem utott ki nem lett semmi gond.akkor biztos semlegesiti???elore is koszonom:*
2011. máj. 26. 23:47
 3/12 anonim ***** válasza:
minden egyes használati útmutatón ott van, hogy próbafestést kell végezni a bőrön. ha már korábban is kijöttek allergiás tünetek, akkor miért kellett ezt megint eljátszani? ugyan minek semlegesítenéd a hatását? a már megfestett hajnak vagy mi? már nem megtörtént a baj!? menjen bőrgyógyászhoz és nem ártana néha gondolkodni
2011. máj. 27. 01:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász, sok kalcium, mást nem tehet hogy elmúljon. Ez allergia. Úgy tudom, a fekete festék tartalmaz több allergént. Egy újrafestés nem semlegesíti a kialakult allergiás reakciót, inkább mosson hajat többször, hogy tisztuljon a fejbőr. Legközelebb más márkát válasszon, és mindenképpen csináljon allergia tesztet előtte 2 nappal, le van írva hogy kell. (nem kell összekeverni a két komponenst, hanem a tubusos krémből(nem hidrogén) kell magára kenni egy kicsit, és két napig ne mossa le.)
2011. máj. 27. 06:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Osztálytársam hasonlóan járt, csak ő évekig festette ugyanazzal a haját, aztán allergiapróba minek, ugyanmár... nos a fél haja bánta, nem tudom mennyit otthagyott a patikában és sajnos amíg aránylag le nem nőtt a festett rész, addig félig megkopaszodott. Na ezért kell MINDEN festés előtt tesztelni, mert akármikor kialakulhat allergia.

Az átfestéssel csak irritálnátok a bőrt, ami most amúgy is tropára ment. Bőrgyógyász, szerintem ezzel még várni sem kell, mert sürgős eset, kalciumpezsgőtabletta valóban jót tesz, aztán majd az orvos megmondja hova tovább, otthon ne kísérletezzetek nagyon.

2011. máj. 27. 09:33
 6/12 A kérdező kommentje:
hat a baj az hogy....spanyolorszagban elunk.volt 2 doktornal is azt mondtak allergia,,de nem tudjak mire,mert akkor meg nem tudtuk hogy a festek miatt van.keson jottunk ra.es a baj az hogy ra 12 napra utott ki.mar 1 honapja rajta van a festek es mindene kivan utve amivel erintkezik a haja.keze,nyaka,fule minden.kiszarad es levezik erossen.nagyon kinos..ezert gondoltam hogy jo lenne ha valami semlegesitene mert nehezen kopik.minden reggel megmossa de ugy is....szomoru
2011. jún. 9. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor biztos hogy festék allergia? Mert az festés után max 2-3 nappal jelentkezik. Nem lehet hogy sampon, balzsam, vagy más egyéb?
2011. jún. 10. 06:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Próbálja ki, hogy gyerekeknek való sampont használ, ami allergén mentes, vagy keressetek olyan sampont! Mert ez szerintem furi, hogy a festéktől ilyen sokára jönne ki!
2011. jún. 10. 06:29
 9/12 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszokat.igen biztos hogy festek,mert vagy 5 honapja meg volt ugyanevel a festekkel es akkor is igy nezett ki,csak nem tudtuk akkor hogy mitol.orvosnal volt es azt mondtak a szerektol,mert takarit.es most festes utan 11-12 napra kijottek a holyagok.a kezevel is mind a hajanal jar es az is kiutott.a feje most nagyon durva.levezik es az egesz haja megkemenyedik.senki nem tudja mit tegyunk?ezt nem lehet varni hogy elmuljon.a festek tobb mind 1 honapja rajta van.orvosok kremet irtak ki de nem hasznal semmire.
2011. jún. 11. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Vágassa le szerintem a lehető legrövidebbre a haját, úgy hamarabb lenő a festett rész. Szegényke...Jobbulást!
2011. jún. 11. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!