Léteznek ilyen szép lányok?
2012. jún. 22. 09:32
11/25 A kérdező kommentje:
A környezetembe vannak nagyon-nagyon szép lányok.És igen."Jóba" vagyok velük.De ezt a képet egy kommentelő küldte magáról..Mivel kiírtam egy kérdést hogy "Ahhoz képest hogy nem sportoltam/kondizok jó-e a hasam
Nemérdekel,hogyő volt-e az,vagy nem...EZ A KÉP ESZMÉLETLEN! (MÁRMINT AMIT KÜLDÖTT)
2012. jún. 22. 10:18
12/25 anonim válasza:
Szerintem eléggé átlagos, én nem látok benne semmi különlegeset.
Magyarázd el légyszi mi benne olyan gyönyörű. :D
13/25 A kérdező kommentje:
Alakja...."színe" feje..MINDEN :D
2012. jún. 22. 10:24
14/25 A kérdező kommentje:
Aki akar küldjön magáról (énis feltettem..ez garancia arra h nem élek vissza a képekkel ráadásul névvvel vagyok regelve ) :P nade....TÖKÉLY :D Emberek..TÖKÉLY :D
2012. jún. 22. 10:25
15/25 anonim válasza:
Nem csúnya a lány,de vannak nála ezerszer szebbek,nekem pl szebb az arcom.Szerintem inkább átlag.
16/25 A kérdező kommentje:
Küldesz képet? :D
2012. jún. 22. 10:34
17/25 anonim válasza:
Én nagyon meglepődtem a képet látva, valami gyönyörű, extra különleges lányra gondoltam, de ez teljesen átlagos. Csak egy bájos, normál alkatú tinilányt látok semmi mást.
Egyébként nincs túl nagy önbizalmam, de én szebbnek és jobb alakúnak látom magam ennél a lánynál.
18/25 A kérdező kommentje:
Küldj képet...mert ezen kommenteket látván..kezdek kételkedni magamban. TÖKÉLY! Olyan inspirációt adott ez a kép....ááááá :$
2012. jún. 22. 13:51
19/25 A kérdező kommentje:
TÖKÉLY! :D
2012. jún. 22. 21:03
20/25 anonim válasza:
szerintem ez a lány egyáltalán nem szép, nézd meg az arcát! és nézd meg, hogy pózol, mint egy menőző lúzer. ennél sokkal szebbet találsz ha körülnézel a suliban/utcán/buliban. nagyobb mellűt is, ha ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!