Ötletek az átalakulásomhoz?
175 cm magas és 70 kg csaj vagyok...
Idén végre rászántam magam egy kis szépítkezésre egy pasi miatt :D
Már 1 hete fogyózok ( mindennap 40 percet kocogok, sétálok, úszni járok, tornázok, és sokat biciklizek, az étrendemet is teljesen megváltoztattam, és nagyon sok mentes vizet iszok)
Nem "kényszerből" csinálom, jobban érzem már most magam és azt hiszem, hogy így sokkal csinibb leszek ;)
Eljárok kozmetikushoz is, műkörmöket is szeretnék csináltatni persze nem ilyen atom hosszút, hanem szép szolídat :)
Egyik kérdés: A hajamon is szeretnék változtatni, de mit?
rövid szőke, kb. fül alá érő, egyesen (nem festett, eredeti!!, és nem is szeretném befestetni v. melírozni . Kerek arcom van, ezért daier-oltatni se szeretném.
Másik kérdés: És mi legyen a belső megújulás? Vagyis elég kevés önbizalmam van, ez a másik oka ennek a nagy "átalakulásnak", mert anyu aztán mindent meg tesz, mindig azt mondja, hogy kövér v. dagadt vagy, mint apád.. Persze nem foglalkozok vele, de bánt. Mert ő nagyon sovány.. Meg mindenki dícséri, hogy milyen szép... Hogyan szedjem össze magam, hogy elhigyjem, hogy én is szép vagyok/ leszek az új külsőmmel? ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!