Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás ötletek?

Tetoválás ötletek?

Figyelt kérdés

Kérlek linkeljetek nekem szép csajos tetoválásokat, főleg amiken pillangó, virág, kulcs ilyesmik találhatóak :)

A kis poénos hozzászóloknak akik a google-t belinkelnék, vagy hogy keressek a neten, előre leírom, hogy természetesen sokat nézek, de kíváncsi vagyok hátha valaki mutat valami olyat amit még nem láttam és tetszik:)

Köszike.

2012. jún. 3. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. jún. 3. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Aki tud még linkeljen, többet is ha nem gond.
2012. jún. 3. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak leszólni, de a tetoválásnak akkor van értelme, ha egyedi a minta, és nem keresel a neten valami tucattetkót.
2012. jún. 3. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van:) Én saját magamnak már megterveztem, csupán szeretnék nézegetni tetkókat olyanokat is amiket még nem láttam hátha magát csak az elkészítésben, az ötletekben találok jókat! Különben 100%-ig igazad van, én is így gondolom és mindenképp saját magamhoz kötődő egyedi tetoválást csináltatok csak:)
2012. jún. 3. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Oké, örülök, hogy nem bántottalak meg, nem annak szántam!

Amúgy egyszerűbb angolul rá keresni, például:

butterfly tattoos, key tattoos stb.

[link]

2012. jún. 3. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
igen én is úgy szoktam, sokkal több a találat úgy:)
2012. jún. 3. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!