Mit gondoltok azokról a lányokról/fiukról akik elmennek strandra pedig van rajtuk 10-15 kg plusz?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 14:30
11/22 A kérdező kommentje:
joh igen de utálom ha meg bámulnak mindenki azt mondja h jó vagyok így de nem érzem magam jól mégsem lehet h az önbizalmammal van a baj
2009. júl. 6. 15:04
12/22 A kérdező kommentje:
és köszi mindenkinek a válaszokat:D:):)
2009. júl. 6. 15:04
13/22 anonim válasza:
jajmár úristen....aztgondolod h a strand csak a tökéeltes alakúaknak van kitalálva, h csak ők mehetnek oda? strandra mindneki járhat és jár, akinek van kedve hozzá, és tökmindegy hány kiló. vegyél olyan fürdőrucit amiben előnyösen nézel ki, és akkor nemis fogod magad rosszul érezni se.
14/22 A kérdező kommentje:
köszi:D:):)
2009. júl. 6. 15:25
15/22 anonim válasza:
rajtam konkrétan 40 kg a fölösleg és simán megyek strandra. XD
nem kell foglakozni senkivel meg semmivel, csak hogy te érezd jól magad! =)
16/22 anonim válasza:
Nyugi nekem tavaly egy büfés azért szólt be mert nagyon vékony voltam (Odaszólt a páromnak, hogy jól fogjon, mert még a végén elvisz a szél.) Jól kiakadtam és beolvastam neki, hogy pár éve lettem lisztérzékeny és rengeteget szenvedtem mire a "véletlenül" leadott 15 kilót újra felszedtem (persze az érve az volt, hogy neki is a vékony lányok jönnek be és én is tetszem neki, csak hülyét szólt be). Senkinek semmi köze hozzá hogy néz ki a másik és joga meg pláne nincs beszólni, de még csak csúnyán nézni se. Ha én ilyet látnék, hogy egy ducibbnak beszólnak tuti ütném lefelé az illetőt! :D Nyugodtan menj strandra, nem érdemlik meg az emberek, hogy az ő hülyeségeik miatt Te ne érezd jól magad!
17/22 A kérdező kommentje:
köszi nektek:):)
2009. júl. 6. 22:37
18/22 anonim válasza:
Mindenkinek joga van strandra menni sőőőőt. Engem nem zavarnak ott és éppen úgy nézek rájuk ,mint egy 40 kg-os emberre. Amúgy is, 10-15 kg az még csinos is lehet, nem mindenkinek jon be 40 kg.
19/22 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. júl. 7. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!