Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt más lány, aki szintén...

Van itt más lány, aki szintén elégedetlen a mellével?

Figyelt kérdés

Nem a méretével van gond, az átlagnál nagyobb, formára is rendben van. Azt tudni kell, hogy úgy 13 éves koromig kb semmi mellem nem volt, aztán hirtelen nőtt meg. Viszont így a bimbóudvarom is széthúzódott, nem szabályos a formája és szerintem nagyobb is a kelleténél (nem az a 'parizermell', de engem nagyon zavar..)

Gondolkoztam műtéten is, de azután heg marad :/

Másrészt ehhez talán még fiatal is vagyok, 18/L.

Előre is köszi a válaszokat!

2012. jún. 18. 23:29
 1/3 Mendus ***** válasza:

Szia, én lány vagyok, és teljesen elégedett a melleimmel, szerintem a tieddel sincs semmi gond, csak túl aggódod a helyzetet...ha gondolod megmutathatod privátban, és leírom az őszinte véleményemet!

20/L

2012. jún. 18. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Fogadd el, mást nem tehetsz. Így leírva nem látok kivetnivalót benne...

Az elsővel meg vigyázz, egy 50-es fószer, aki a cickóidra akarja csorgatni a nyálát:D:D

2012. jún. 18. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is elégedetlen vagyok a sajátjaimmal. Kb. fél évvel ezelőttig tök jól álltak, feszesen, gyakorlatilag mintha melltartó lett volna rajtuk. Szóval ha felvettem egy melltartót, az nem emelt semmit, csak azért hordtam, hogy ne látsszon át.

Most meg megereszkedtek és elkezdtek külön életet élni. Hiába látom másokon, hogy ez a normális (nincs nagyon megereszkedve, de eddig úgy állt, mintha szilikon lett volna vagy ilyesmi), engem nagyon zavar, mert most már valóban tart is a melltartó, és kényelmetlen, és ha futok, mozognak, "lötyögnek", ilyesmi. Tuti hogy ha lesz gyerekem és már nem szoptatok, akkor meg fogom műttetni, mert hiába ez a normális, ha utálom.

23N

2012. jún. 18. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!