Hogyan fogyhatnék le a nyáron? (Módszerek)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek hogyan fogyhatnék le még a nyáron? 170 cm és 63 kg vagyok. Én nem szeretem a súlyomat,ezért a nyáron szeretnék még olyan 6-7 kg-ot lefogyni,hogy végre jól érezhessem magam a bőrömben. Ha futok minden nap és diétázom, meg elhagyom a kenyeret az étkezéseknél is ( ez sokat jelent? ) akkor sikerülhetne a dolog? Március óta konditerembe járok mondjuk akkor 67 kg-ról fogytam le 63-ra. Nagyon szeretném . Mit tehetnék még pluszba ehhez? Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ha írtok. 16/L2012. jún. 17. 19:13
1/1 anonim válasza:
én 165 centi vagyok.
kiinduló súlyom 57 kiló volt most 50 vagyok,nyáron 48-49 és jól érzem magam.
Annyi volt a titok nyitja hogy elhagytam a vacsorát. Későn ebédelek addig csak kávét iszok,aztán este már nem ettem max csokit. Később mikor leadtam 5 kilót és mindenki dícsért óvatosan visszatértem vacsira,de nem zabálom tele magam. Most megint a napokba fogytam,hasam nincs is hál isten,ez meg a melegnek köszönhetem nagyon keveset eszek,épp hogy ne legyek éhes de dögire nem eszem magam. Ma is vacsira gyümölcslevest ettem teljesen elég:)
És semmit nem iktattam ki az étrendemből amúgy,csak figyelek a változatosságra és a mértékre,ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!