Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen mellnövesztő módszerek,...

Milyen mellnövesztő módszerek, növények vannak?

Figyelt kérdés

Plasztikán kívül...örök szkeptikusok kíméljenek, hidjétek el elégszer olvastam ár el hogy úgysincs semmilyen módszer bla bla, csak a plasztika...nincs szükség rá hogy mégegyszer leírjátok, ja és azt a szöveget különösen szeretem, hogy ha így lenne nem feküdnének kés alá a nők...kérem ez butaság...fenék és hasizom plasztika is van, pedig annak is van más módja...csak az emberek tájékozatlanko vagy lusták...

Szóval konkrét módszerek gyógynövények érdekelnek...

2012. jún. 9. 22:20
 1/7 zokniszörny válasza:
A fogamzásgátló tablettáktól gyakran megnő a nők melle. De én nem mérgezném magam ilyen szerekkel. Inkább fogadd el a tested úgy, ahogy van. Persze az is kérdés, hány éves vagy. Ha 18 alatt, akkor türelem, nőni fog magától. Ha felette, akkor meg a fenti módszert tudom ajánlani. Egyéb más módszer nincs, nem létezik. Fogadd el ezt a tényt. Ugyanis attól még nem fog nőni mellnövesztő gyógynövény, hogy te a fejedbe vetted, hogy van ilyen.
2012. jún. 9. 22:31
 2/7 A kérdező kommentje:
SOk minden lehetséges ha az ember a fejébe veszi ;)
2012. jún. 9. 22:43
 3/7 anonim ***** válasza:
hormonok, fogamzásgátló,plasztika ..:) ennyi!.Ja és elvileg a sörtől is nő bár kérem ez butaság :)
2012. jún. 10. 02:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Barátnőm is kis melleket tudhat magáénak.

Ha valamelyik kutyulmány beválik akkor szólók.

Egyenlőre az állás: 24:0 a hatástalan mellnövelők javára.

2012. jún. 10. 08:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Amúgy azt nem értem a logikádba ,hogy ha elve olyan válaszokat vársz, amik megmondják a tutit akkor mi a hóhányó vörös rózsáért nem mész olyan fórumokra, ahol a sorstársaiddal tudsz erről beszélni?

Egy csomó ilyen fórum van, ahol a nők leírják a tapasztalataikat a szerekkel kapcsolatban, neked csak szemezgetni kéne.

2012. jún. 10. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha lennének is ilyen módszerek , (lehet hogy vannak) de azokat mindenáron eltitkolnák mivel a plasztikai sebészeknek kellenek a kuncsaftok...a rák ellenszerét is lehet hogy már rég feltalálták csakhát akkor miből élne meg a gyógyszeripar ;)
2012. jún. 10. 15:04
 7/7 anonim válasza:
az marha könnyen beszél, akinek szép nagyok a mellei. Akinek csak 2 szunyogcsipés van a helyén, mindent megpróbálna, hogy legalább egy kisebb B-s méretet össze tudjon hozni. Nem tudom mi ebben olyan marha bonyolult megérteni. Nem akarunk plasztikáztatni minden esetben, hanem bízunk abban, hogy van valami természetes módszer, amivel legalább pár centit nő. Irigylem azt akinek jók a mellei, csak az általában nem érti meg azt, hogy mit él át az a lány/nő, aki nem tud felvenni csinos ruhákat, vagy még az A-s melltartó is eláll. Nekem még semmi nem vált be. Esetleg a masszírozástól feszesebb lesz, de csak pár napra.
2013. jún. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!