Szerintetek mennyit kéne fogynom?
Igazából a strandszezon miatt vagyok ideges, mert ilyenkor már kicsit késő elkezdeni az edzést vagy a fogyókúrát, de azért persze mostmár szoktam edzeni, főleg futni mert azt szeretem, hogy alakuljak legalább...A barátom mondta hogy jó lenne, mert nem elég feszes a fenekem és nagyon szeretnék tetszeni neki, szerintetek mennyi idő alatt sikerülhet formássá válnom ha naponta edzek?
Én tudom milyen úszógumira gondolsz csak az a baj,hogy az nem az hanem a csontod!
Fura az alakod nem épp a legszebb,de ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Felesleg nincs rajtad.
Szia! Nem kell fogynod semennyit sem. Tenyleg nagyon jo alakod van, inkabb az enkep zavaroddal csinalj valamit. HUllahop karikad van? Szepen formalja a hasat, derekat, ertem mi zavar, de az nem haj. Probald meg a hullahopp karikat, en regebben sokat hasznaltam, nagyon szep format csinalt.napi 15- 30 perc es par heten belul latnod kene a valtozast.Minnel nehezebbet probalj meg beszerezni, ami tomor, nem lukas belul. Sok sikert!
Ja es callanetics nagyon jo az ide vonatkozo gyakorlat, hiaba nem latod a non, hogy vekony de nagyon jo es nagyon jol formal: http://www.youtube.com/watch?v=Vofcj9GWca8
A karika nem rossz ötlet,de komoly változások nem fognak történni.
De ne aggódj sok embernek van iylen alkata egy két híreségnek is.Szóval nem vagy egyedül fel a fejjel.:)
Tökéletes test amúgy sincs.:)
Nagyon jó alakod van!
Edzegessél meg futkorásszál és még szebb leszel!
Ha a barátod ilyeneken rágódik ,hogy nem elég feszes a hátsód ......
Minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!