Szerintetek mennyit kéne fogynom?
Figyelt kérdés
Igazából a strandszezon miatt vagyok ideges, mert ilyenkor már kicsit késő elkezdeni az edzést vagy a fogyókúrát, de azért persze mostmár szoktam edzeni, főleg futni mert azt szeretem, hogy alakuljak legalább...A barátom mondta hogy jó lenne, mert nem elég feszes a fenekem és nagyon szeretnék tetszeni neki, szerintetek mennyi idő alatt sikerülhet formássá válnom ha naponta edzek?
2012. jún. 17. 15:48
1/21 anonim válasza:
Egy grammot sem, mert így vagy nagyon szép! Ha tovább fogynál, akkor már az egészséged is kockáztatnád!
2/21 A kérdező kommentje:
én se olyan drasztikus sovány szeretnék lenni, de az úszógumim soha nem akar eltűnni :S
2012. jún. 17. 15:52
3/21 anonim válasza:
Első vagyok. Én semmilyen úszógumit nem látok rajtad, bárhogy is nézem a képeket! Ne fogyj tovább, ezt komolyan mondom!!!
4/21 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Ha a barátod le akar még jobban fogyasztani, akkor neki egy csontváz való!
5/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) nem akar lefogyasztani, hanem azt szeretné ha feszesebb lennék, ezért edzek xD
2012. jún. 17. 15:58
6/21 anonim válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal! :) Megint az első voltam!
7/21 anonim válasza:
Tökéletes, hibátlan alakod van! :) Megint az első voltam. :)
8/21 anonim válasza:
Tényleg szükséged van arra hogy itt dícsértesd magad?
9/21 anonim válasza:
Szerintem olyan 5-6 kilot simán. Ezután hátha sikerül némi eszet és értelmet felszedned.
10/21 anonim válasza:
Fogyniiii:O:O semennyit. Neked ilyen az allkatod, "széles"a hasad, sosem lesz kisebb.(nekem is ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!