Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit fikázza már mindenki a...

Mit fikázza már mindenki a barna bőrt?

Figyelt kérdés
Most az mindegy hogy napsütötte vagy szoli vagy kreol. De már nagyon unom ezt hallgatni pasiktól és csajoktól egyaránt hogy "fujj a szolis bőr nagyon gusztustalan, fehérnél nincsen szebb" ...Akkor a pasik mégis miért a barnáb bőrű lányokat bámulják az utcán??

2012. jún. 15. 16:36
1 2
 1/12 anonim válasza:
fogalmam sincs.erre én is keresem a választ.egyébként tényleg van aki túlzásba viszi a szolizást és az inkább visszataszító mint vonzó,de aki mértékkel csinálja, vagy napozik, vagy természetesen barna bőrű az nem lehet csúnya.
2012. jún. 15. 16:41
 2/12 A kérdező kommentje:

Még annyit hogy ha valaki szolizik akkor az nem azt jelenti hogy így néz ki: [link] vannak normális lányok akik tudnak bánni a szolival és csak egy alap szint akarnak .Nekem is "szolis a bőröm" kb igy : [link] Most ez mitől ennyire húdegáz?

20L

2012. jún. 15. 16:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Már elküldte mire leirtam. De egyetértek.
2012. jún. 15. 16:43
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem azért, mert manapság naygon sok a szolis r ibanc meg buzeráns, és ugye most ez a társadalomban elfogadott. közben mégis fikázzák őket. rmeélem érted, mire gondolok :D
2012. jún. 15. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a szolis vagy napbarnította lányokkal. Csak néhányan úgy túlzásba viszik,, hogy rossz rájuk nézni. De az általad linkelt képen lévő nő színe teljesen jó. Természetes, nem undorító csokibarna.
2012. jún. 15. 17:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Szeretem a barna bőrt, és utálom, hogy az enyém hófehér.
2012. jún. 15. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom miert, de nekem mindig bejott a szepen napbarnitott bor vagy a szepen szolizott. Eleve a barna szin karcsusit, nem annyira szembetunoek a borodon a hibak valamint nehany ruhadarabbal olyan szepen kitudod emelni a szinedet. Ertem itt pl. a feher dress-eket. Nem veletlenul szoktak kerdezgetni itt is az eskuvo elott allo mennyasszonyok,hogy hogyan erjenek el par napon belul szep barna szint.

Az a kep amit belinkeltel, az csak azt tanusitja,hogy sokan nem tudnak megalljt parancsolni maguknak es ezeket a lanyokat fikazzak az emberek!! Nem azokat akik betudjak tartani a mertekletesseget. Szoval ha szolira adnad a fejed hat hajra. :)

25L

u.i ezt ugy irtam,hogy nem vagyok nagy szolizos csak ritkan jarok el ha van idom. Igy az ev nagy reszebe hypo reklam vagyok:)))

2012. jún. 15. 17:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát én már szeptember óta szolizok, mert nyáron szépen lebarnultam és nem akartam elvesziteni azt a szép szint. Most olyan szinem van mint amit másodiknak linkeltem.

2012. jún. 15. 19:15
 9/12 A kérdező kommentje:

Csak utálom ezt az általánositást:S

Mindenhol csak ezt olvasom hogy " A szolis bőr gusztustalan" "Inkább fehér mint undoritó szolis" stb

2012. jún. 15. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Vagy kisebbség vagy szolip.csa,vagy normális barna bőrű ember. És hát a normálisak csak egy harmad tehát ezért muszáj általánosítani
2012. jún. 15. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!