Mit fikázza már mindenki a barna bőrt?
Nem tudom miert, de nekem mindig bejott a szepen napbarnitott bor vagy a szepen szolizott. Eleve a barna szin karcsusit, nem annyira szembetunoek a borodon a hibak valamint nehany ruhadarabbal olyan szepen kitudod emelni a szinedet. Ertem itt pl. a feher dress-eket. Nem veletlenul szoktak kerdezgetni itt is az eskuvo elott allo mennyasszonyok,hogy hogyan erjenek el par napon belul szep barna szint.
Az a kep amit belinkeltel, az csak azt tanusitja,hogy sokan nem tudnak megalljt parancsolni maguknak es ezeket a lanyokat fikazzak az emberek!! Nem azokat akik betudjak tartani a mertekletesseget. Szoval ha szolira adnad a fejed hat hajra. :)
25L
u.i ezt ugy irtam,hogy nem vagyok nagy szolizos csak ritkan jarok el ha van idom. Igy az ev nagy reszebe hypo reklam vagyok:)))
Köszi a válaszokat.
Hát én már szeptember óta szolizok, mert nyáron szépen lebarnultam és nem akartam elvesziteni azt a szép szint. Most olyan szinem van mint amit másodiknak linkeltem.
Csak utálom ezt az általánositást:S
Mindenhol csak ezt olvasom hogy " A szolis bőr gusztustalan" "Inkább fehér mint undoritó szolis" stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!