3/23 anonim válasza:
Jól néz ki, bár nagyon fölülről van fotózva, így törpének tűnik, és kicsit derékban erősebbnek, ráadásul a combjai és a térde nagyon vastagok, de ismétlem, ez valószínűleg az előnytelen fotózás miatt van. Egyébként arányos, még ha a fent leírtak igazak is lennének, csinosnak mondanám.
6/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,igen a térdem szerintem is vastag :S Nem mű a cicim :)
2012. jún. 15. 10:42
7/23 anonim válasza:
Ha szemből csinálnál egy képet pózolgatás nélkül, lehet, másként nézne ki az, ami nekem rohadtul nem tetszik rajtad....
8/23 anonim válasza:
Vajon ki pontozta le a válaszomat úgy, hogy a kérdező is elismerte, amit én felvetettem (vastag térd)... ez már kezd idegesítő lenni... egyébként sem húztam le, csak vázoltam a szerintem problémás helyeket. Olyan szánalmas ez az egész...
9/23 anonim válasza:
Gyönyörű!
10 / 10 legalábbis szerintem!
10/23 anonim válasza:
Az alakod nagyon jó, de amennyi látszik a képből, szolis, festett hajú csaj vagy Te is, tehát abszolút tucat. De ha ez nem így van, akkor elnézésed kérem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!