Szerinted jó alakja van?
Figyelt kérdés
Szerintem jó alakja van, csak olyat érdekes hogy lp a Vámpírnaplókban sokkal vékonyabbnak tűnik.
2012. jún. 8. 16:25
1/11 anonim válasza:
Teljesen jó AZ alakja. Nekem lehetne teltebb is. Kinek mi tetszik.
26F
3/11 anonim válasza:
Megfelelő. Soványabbnak semmiképp nem kellene lennie, ha erre célzol. Esetleg gyúrhat kifejezetten alakra, de az a fogyásnál is nehezebb feladat.
4/11 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszik. A vámpinaplókban tényleg vékonyabb , szerintem ott jobban néz ki. Nem az a baj egyébként hogy van rajta husi , tehát nem fogynia kéne hanem edzeni mert formátlan a lába is a hasa is...:S és melle sincs szegénynek . De az arca az nagyon szép :)
5/11 A kérdező kommentje:
azt hallottam hogy sokat sportol
2012. jún. 8. 17:47
6/11 anonim válasza:
Mégis miért ne lenne melle? A kis mell nem egyenlő azzal, hogy nincs melle :)))
Amúgy jó alakja van, bár lenne mit ledolgozni, de hát nem kell mindenkinek filigrán alkatnak lennie :) Amúgy a sorozatban tényleg vékonyabb, de a filmsztárokkal valamiért ez a helyzet, fene érti...
Az arcát viszont semmilyennek és átlagosnak tartom, de ez nem volt kérdés, csak úgy mondom :D
7/11 anonim válasza:
Hangsúlyos, vékony derék, széles csípő... Qrvára tudom irigyelni az ilyet, nekem pl ha beledöglök, sem lesz ilyen alakom...
8/11 A kérdező kommentje:
Azért én szeretnék ilyen semmilyen arcot:D
Bár én se gondolom valami csodálatos szépségnek, de szépnek szép.
2012. jún. 8. 20:05
9/11 anonim válasza:
Nekem SAJNOS ilyen az alakom :D Bár combban kicsit vékonyabb vagyok :) Tök fura, hogy akinek keskeny csípője van, széleset akar, és fordítva :D
10/11 anonim válasza:
# 6/9... nézz utána : "költői túlzás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!