Hogyan fogyjak?
Itt kiszámoltam, hogy normál testsúlyú vagy! Előző voltam.
Ugyan ezek a paramétereim és a vágyaim is, csak én nem szívbeteg vagyok, hanem aszthmás. :D
Szerencsére gyógyszerrel bírom a terhelést ezért sok mindent sportolok (tánc, aerobik - pl. Rubint Réka edzésprogramjai, úszás, futás, stb.), ajánlom neked is!
De ha ezek nagyon megerőltetőek neked, akkor találtam nem rég egy linket YouTube-on, ami szerintem hasznos. A szívet meg a tüdőt nem erőlteti meg, viszont két napja csináltam és még mindig nem tudok leguggolni, olyan izomlázam van. :D
http://www.youtube.com/watch?v=7zXLZ91aGyU&feature=related
Illetve fontos, hogy mit eszel. Én a majonéz túladagolással küzdöm, de már egy hete nem ettem. :D Este hat után már ne nagyon egyél, és próbáld kerülni a kenyeret és a cukrot nagy mennyiségben délután. Fontos, hogy igyál sokat. Az interneten keresgélhetsz alacsonyabb kalória tartalmú, illetve zsírégető hatású ételeket. De tartsd szem előtt, hogy egészséges étrendet vezess be és ne fogyókúrát!
És, találtam még egy oldalt, hogy ellássalak linkekkel:
Remélem tudtam segíteni, írj, ha van kérdésed! Sok sikert kívánok! :)
(L/18)
Eléggé vékonyka vagy. Úgy gondolom, hogy nem szabad fogynod több okból kifolyólag is. 1 részt 16 éves vagy ilyenkor a tested még vígan fejlődésben van. /ez kb 21-22 éves korig igaz/ Másrészt vékony vagy ha fogynál 5-10 kgt akkor szerintem az anorexia szélén állán hanem benne.
Tesóm 21 éves 165 cm 67kg és még ő is nagyon vékony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!