Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem copfba a hajam...

Hogyan tegyem copfba a hajam úgy hogy jól álljon?

Figyelt kérdés

Hosszabb egyenes hajam van, az arcformám hosszúkás. Levágatni még nem akarom a hajam, ezért kéne valami jó ötlet hogy hogyan fogjam össze a hajam. Ha simán összefogom az nem áll olyan jól, máshogy viszont hogy? Ha tudtok képet is linkelhettek.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

2012. jún. 14. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt nagyon jó ötletek vannak, lesd meg őket! :)

[link]

2012. jún. 14. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem kosd kettobe,a hosszu hajuaknak jol all de semmikeppen sem fent legyen mert ekor ugy fogsz kinezni mint egy 6 eves.egy masik megoldas az lenne hogy egybe kotod az egyeszet fent.sok szerencset:))
2012. jún. 18. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyesmik az adottságaim, és szerintem a 2 fonott, vagy 2 sima, eléggé leengedett copf áll a legjobban
2012. jún. 18. 22:00
 4/5 anonim válasza:
100%

van pl a Gaga hajmasni nekem az bejön mondjuk úgy hogy az egész egybe meg van csinálva

itt vannak a lépések:

1.csinálj egy kontyot úgy hogy a hajad kilógó vége elöl legyen de ne hátul!!

2.fogd meg elöl a megmaradt hajvéget;

3.a kontyod között húzd át és rögzítsd kettő kontytűvel vagy hajcsattal

sok szerencsét hozzá!!:DD

ha az interneten beütöd biztos megtalálod a lépéseket képen is

2012. júl. 13. 20:13
 5/5 anonim válasza:

Ezt találtam meg még mást is!!:

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!