Hogy "tegyem el" az illatot?
A Párom a parfümjét ráfújta egy zsebkendőre és szeretném megőrizni, tartósítani az illatot.Hogyan tartósítsam? És én milyen módon tudnám neki odaadni az én illatomat?
Köszönöm, ha megértettetek és segítetek
plüssre fújt és úgy add neki oda még aranyos is :) egyébként drogériákban papirra szokták ott nem tudom mennyire tartós
de szerintem a plüssre parfümöt fújni és odaadni másiknak tök édes :D
Illatot tartósítani elég nehéz. :D Inkább jegyezd emg, meg néha fújd be újra az illattal.
Hát ha te vagy a srác, akkor jó a plüssös dolog, de ha te vagy a álny inkább ne erőltesd, ez az a fajta ajándék, mint a szívecskés meg fotós párna... amit kitesz, ha jössz, de ha a haverok meglátják, azzal cukkolják. xD
pólóra, ruhára fújd szerintem.
Vegyetek együtt mindkét illatból egy-egy kis kiszerelést egymásnak, és akkor bármikor fújkálhatjátok :)
Bármilyen illatot "elteszel", megváltozik egy idő után. A benne lévő anyagok ugyanis öregednek, megváltoznak, ráadásul minden illat más egy plüssön, szöveten, zsepin, emberbőrön, pláne ha még idő is eltelik. Anno nekem régi barátom a leveleit fújta be a parfümjével, pár hétig volt olyan az illata, vagy napig (mikor hogy), aztán tök más lett, mára már semmi nincs belőle. Pedig én zacsiba csavartam, azt dobozba tettem, azt szekrénybe zártam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!