Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Púderes, édes illatot keresek,...

Púderes, édes illatot keresek, ami tartós, kellemes! Tudtok ajánlani ilyen parfümöt?

Figyelt kérdés
Légyszi ne oldalt ajánljatok, én a saját tapasztalatotokra vagyok kiváncsi.
2011. aug. 5. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
.
2011. aug. 5. 17:32
 2/4 Bitemeed válasza:
Lancome Hypnose Senses! bár ez az illat nem igazán édes...de olyan púderes, finom.(nekem nagyon tetszik az illata, de sajnos a saját bőrömön nem)
2011. aug. 5. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
én egy dezodort tudok ajánlani, nem parfüm, azonban mindenki dicséri, meg kérdezi, hogy "milyen parfümöt használok, ami ilyen jó púderes?" Én meg mondom, hogy csak ilyen olcsó dezodort. Izzadás ellen nem véd, bár én nem vagyok az az izzadós típus. Úgyhogy ha gondolod, próbáld ki, a neve Charme. [link] így néz ki(balra)
2011. aug. 5. 18:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Avonos Pur Blanca nevű parfümöt ajánlom neked. Én nagyon szeretem, igaz nem tudom se az árát, se azt,hogy még forgalmazzák-e... :D De nagyon finom illata van, ilyen púderes tényleg. :) Itt egy kép róla:

[link]

2011. aug. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!