1/10 anonim válasza:
Nem, de nem is túl szép. Ilyen rövid körmökön nem mutat jól a körömlakk, ráadásul nem is szépen lakkoztad ki. A színéről most nem akarok véleményt nyilvánítani, ez mindenkinek az egyéni ízlése.
2/10 anonim válasza:
Hát ha már így kérdezted, igen, eléggé visszataszító. Ez a kék lakk nem mindenkinek áll jól, csak boldog, boldogtalan keni mert divat, mintha kötelező lenne. De ilyen kis csutka körmön főleg gusztustalanul fest.
Szerintem ne lakkozz, vagy növeszd meg előtte, és keress fel egy manikűröst, aki szépen rendbe teszi a kezed.
3/10 anonim válasza:
Igen,növeszd meg és fesd ki rendesen.
6/10 anonim válasza:
Visszataszítónak azért nem nevezném, de szerintem is felesleges ilyen élénk színnel lakkozni, amíg ilyen rövid. Így nem mutat jól.
7/10 anonim válasza:
Ez rettenetes. Túl rövid, csúnyán kifestve. Növeszd meg.
8/10 anonim válasza:
Túl rövid és nem túl szép a festés
9/10 anonim válasza:
rühellem ezeket a tré színeket, kérlek, soha ne fesd: zöldre, kékre, citromsárgára, feketére, fehérre, narancssárgára...
15/L
10/10 anonim válasza:
szerintem jó.:) nem csúnya körmöd, csak rövid.:D
Utolsó válaszoló attól még nem tré, mert neked nem tetszik ;)) Inkább te vagy tré
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!