Mi lehet az épített körmöm alatt?
Figyelt kérdés
Körmösök segítségét kérném! Már lassan 1éve van egyhuzamban zselés körmöm és pár ujjamnál észrevettem valamiféle elváltozást deformálódást. Az ujjam és a köröm fehér része között (az ami látható az ujj felülnézetéből akár) mintha pár ujjamon deformálódott volna a bőröm. Praktikusan az a rész ahova bemehet a piszok, mintha nem lenne hanem bőr nőtt volna oda is és nőlne rá fokozatosan egyre jobban a saját körmöm hátuljára. Nagyon fura, nem tudom másképp elmagyarázni sajnos, de remélem valaki tud nekem segíteni. Semmi más tünetet nem észleltem, nem fáj, nem sebes csak furán néz ki. Ha leszedetem a műkörmöt akkor vajon megoldódik? Köszi előre is!2012. jún. 5. 14:23
1/3 anonim válasza:
Nem kell leszedni a körmöd. Ez természetes dolog, hogy a hyponychium jobban alánő a körmödnek. ez nem deformitás. azért van, mert a saját körmöd nem mozog a műköröm miatt, és ez a kis bőrrész így nem tud elválni tőle. Nincs vele semmi teendő.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors és megnyugtató választ!
2012. jún. 5. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!