Miért vastag az épített körmöm?
Figyelt kérdés
Már több helyen is csináltattam magamnak épített zselés műkörmöt az elmúlt évek folyamán és mindig zavart, hogy olyan vastagra készítik. Azért zavar, mert így nagyon mű hatása van. Az érdekelne, hogy ez miért van? Ez normális, vagy csak én választok folyton rossz körmösöket? Egyébként elégedett vagyok, nem törik, tartós és nagyon szép felülnézetből.. Szivesen olvasnám körmösök válaszait is! Köszi!2012. márc. 19. 13:55
1/3 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a köröm ne törjön könnyen, kell egy bizonyos vastagság, de ha jól el van készítve, nem látszik vastagnak. Esetleg tudnál képet feltenni róla elő- és oldalnézetből?
Üdv, egy körmös
2/3 anonim válasza:
Lettinek igaza van teljesen. A szépen elkészített körmön nem szabad látszania az anyagvastagságnak. A szabadszél nem lehet vastagabb a bankkártya vastagságánál, ami nem jelenti azt, hogy kevés az anyag rajta. A körmösök 80%-a nem tudja így elkészíteni a körmöt.
3/3 A kérdező kommentje:
Képem sajnos nincsen, de lemértem 1,5mm. Ha ez a bankkártyás hasonlítás álja a helyét akkor túl vastag.. :( Köszi az eddigi válaszokat!
2012. márc. 20. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!