Általában ez miért nem tetszik a férfiaknak?
Miért nem kedvelik az ilyen külsejű lányokat?:
- hófehér bőr
- zöld szem
- természetes , szőkésbarna haj
Miért taszító a fehér bőr? :[
11:03
10-es vagyok
a kontrasztosság teszi olyan 'különlegessé' a lányokat, tehát mint már említettem, egy sötét hajú lányhoz jobban illik a világosabb bőr, és egy világosabb hajúhoz pont egy barnább bőr ami különlegesebb, és véleményem szerint jobban is néz ki
én nem szolizok, világos bőröm van, de hozzá természetes sötét hajam...de nem értem miért kell azonnal leírni azokat, akik szoliznak. a lányok nagy része kifekszik a strandra hogy szép barna legyen vagy önbarnítót használ, akkor ők is természetellenesek?:)
Egyébként meg nem arról van szó, hogy a kérdező ezzel a paraméterekkel taszító lenne, egyszerűen a többi nő azért mondja neki, mert valószínű jobban nézne ki sötétebb bőrrel vagy nagyon sápadt.
Nekem is fehéres bőröm van, full zöld szem, barna haj. Nekem nem is áll annyira jól a barna bőr:) Inkább a kettő között:) De jah ez sok fiúnak nem tetszik, e már lesarom, ha nem lesz senkim így jártam:D nem muszáj szeretni :D
15/L
20-es:szerintem nem véletlen hogy a latinoknak fekete/barna hajuk van és barna bőrük.
A norvégoknak,svédeknek,oroszoknak,németeknek meg mit tudom én kiknek általában szőkés hajuk van a világos bőrükhöz.
TEHÁT HA A TERMÉSZETESSÉGET NÉZZÜK A SZŐKÉS HAJHOZ FEHÉREBB BŐR ILLIK,A SÖTÉTEBB HAJHOZ A BARNÁBB.
Az meg egy dolog hogy a te ízlésed ezzel nem egyezik:)
23-as vagyok és a 21-esnek szántam a választ:)
ja és nem szólom le a szolis,napozós,önbarnítós lányokat,de itt a természetességről van szó és a kérdező is írta hogy nem akar szoliba járni.
Világos hajhoz nem passzol a sötét haj, kivéve 1-2 embernél. Ezt a fodrászom is megmondta. Én ennek ellenére kipróbáltam a bajna hajat, hát nem jött be...rettenetesen öregített.
Annyi, hogy elég halvány a hajszínem, ezen azzal segítek, hogy néha pár melír tincset beledobatok , így a tónusa megmarad, de van egy kis színe. Nekem csak a szőke áll jól, tapasztalat.
Próbtam, utólag vörös melír volt benne, nekem nem jött be.
A szőke és halvány barna árnyalataival szoktunk játszani, bele egy kiscsi szőke, ugyanannyi barna. Így marad a tónusa, de élénkebb mégis.
24-es. Miért, itt a természetességről volt szó? ha jól tudom nem erre vonatkozott a kérdés, hanem arra, hogy ezekkel az adottságokkal miért nem jön be a férfiaknak és hogy miért szólnak be neki nők.
És igen, jól láttoa, jól olvashattad, hogy az én véleményemet írtam le, pl. azért is tettem bele a válaszomba hogy szerintem...
Nem tudok mások helyett válaszolni...
Ne vitatkozzatok, kérlek!
ÉN értem mindkettőtöket, hogy milyen állásponton vagytok, és ez a lényeg, nekem írtátok, nem másnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!