Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg nem tetszik az, ha egy nő sportos?
Tehát,ha látszik egy nőn,hogy sportol,de nem az izomkolosszusokra gondolok,hanem pl. az ilyenekre:
Úgy vettem észre,hogy a férfiak többsége inkább a kicsit zsírosabb nőkre bukik és nem igazán értékelik a szép feszes,izmos testet.
Jaj, ugyanmá, hát van szebb egy szép, feszes sportos női alaknál?
Egy krumpli.
De azon kívül.
Nincs!
A baj kétfokozatú. Az egyik az, hogy eleve nem sok ilyen alakú lány mászkál szanaszét, így nem is nagyon van kínálat e téren, maradnak a zsírosak.
A másik az, hogy ha a sport/izom és a nő szavakat egy mondatban hallják, akkor csakazértis a budibilder-formára gondolnak, hiába mutatsz képet is, beúszik a retinájukba, és punktum, az úgy marad. Attól meg viszolyognak (vagyishát gondolják, hogy viszolyogniuk kell), és fujjognak. Plusz dől belőlük a baromság, pl. hogy ha megüt, ottmaradsz, meg mi van a lábaközött. Aztán ott van, hogy a sok tunya fiú félne attól, ha egy nő nála sportosabb :D De az nem a nőnek lenne ciki... így aztán megintcsak a zsírosak maradnak. Vagy az anorexek, akiken néha félő, hogy annyi izom sincs, hogy a bevásárlószatyrot elbírja hazafele.
Én azt mondom, sportos nők foreva! Elég férfi vagyok, hogy ne ijedjek meg az ilyentől D:
(Arról nem is beszélve, hogy a sport egészséget és lelkierőt is von maga után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!