Miylen teste van a csajnak?
Figyelt kérdés
Teljesen olyan testem van mint a feketehajúnak, csak a hasamon kevesebb a felesleg és a mellem is ekkora kb csak nekem nem szilikon. Kérdés jobban nézne ki ha szálkásabb lenne?
2012. jún. 11. 18:56
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nincs férfias hasa. Van olyan kockás női has ami valóban férfias de ez messze nem olyan.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát tényleg meglepsz :D Szerintem sincs férfias hasa, egyáltalán nem kockás és van rajta felesleg, nagyon is nőies hasa van.szerntem a férfias has az ilyen [link] :)
de te tudod.
2012. jún. 12. 14:56
13/14 anonim válasza:
Csak azt nem értem, minek teszel fel egy ilyen kérdést, ha utána meg megpróbálod meggyőzni azt az egy szem válaszadót, aki nincs elájulva az ilyen női testtől. Talán azért mert dicshimnuszokat vártál, mert magadtól is tudod, hogy jó alakod van????
14/14 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudom hogy jó alakom van , nem ez volt a kérdés, hanem hogy szálkásabban Jobban nézne e ki mert maximalista vagyok.
És nem arról próbáltam meggyőzni hogy de igenis higyje el hogy jó teste van, hanem egyszerűen nem értettem hogy mi a férfias benne...
Más is írta már előtte hogy neki nem tetszik és egy szavam nem volt rá :).
2012. jún. 13. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!