Szerintetek ez kamu köldök piercing? Képpel!
Ez a kép az osztálytársamé. Kihallgattam az öltözőben, hogy lesz köldök pc-je. Másnap bejött, nem dicsekedett vele, nem mutogatta senkinek, csak tesi öltözőben láttuk amikor levette a polóját. akkor hagyta, hogy megnézzük. azt mondta, hogy nem mozgatja meg mert még fáj neki egy kicsit. szerintem kamu. és irritál, hogy mindenkit át akar verni. egy piercing csak akkor fáj amikor beszúrják... szerintetek is kamu nem ? hogy tudnám lebuktatni ?
mekkora nyomorék vagy, remélem ennyi örömöd lesz az életben! fogd már fel, hogy rohadtul de nem kamu piercing!! szúrd már át a saját köldököd, nem olyan, hogy szúrják azt csá, igen fáj, plusz nem szabad gyógyulás közben mozgatni... ha ennyire nem értesz hozzá takarodj már a fenébe... komolyan idegbajt kapok mennyi irigy s*ggfej van
ha annyira le akarod buktatni, menj és rángasd meg, aztán majd meglátod, hogy nem ragasztott, és még kapsz is mellé egy jó nagy büdös pofont... anyád is sokat érthet hozzá, ha szerinte is kamu
foglalkozz a saját dolgoddal te kis nyomorult idióta, minek írtad ki a kérdést, ha több 10 embernek sem hiszed el, hogy NEM KAMU... fogyatékos fajtád az...
hát én most nagyon jót mulattam rajtad kedves kérdező:D:D:D:D
23L
nem vagyok irigy. és oké, elhiszem most örültök ?
amugy csini a csaj ? csak a hasát láttad.:DDD gyökér.-.-
én rocker lány vagyok de azt mondom hogy jol áll neki, és nem kamu, van szemöldök pc-m az is k**rvára fájt még 2 honapig a lövetés után és,
ha valaki vesz egy pc-t akkor tuti hogy belövi, gondolod hogy fogta magát és odaragasztotta a hasához???? ennyire hülye vagy b**zdmeg???
és még néhány dolog, vagy rohadtul b*ssza a csőrödet hogy neki van neked meg a szakértő anyuci nem engedi, vagy egész egyszerűen h*lye vagy....ha nem tetszik...mi a redvás q**rva f*szomért foglalkozol vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!