Szerintetek ez kamu köldök piercing? Képpel!
Ez a kép az osztálytársamé. Kihallgattam az öltözőben, hogy lesz köldök pc-je. Másnap bejött, nem dicsekedett vele, nem mutogatta senkinek, csak tesi öltözőben láttuk amikor levette a polóját. akkor hagyta, hogy megnézzük. azt mondta, hogy nem mozgatja meg mert még fáj neki egy kicsit. szerintem kamu. és irritál, hogy mindenkit át akar verni. egy piercing csak akkor fáj amikor beszúrják... szerintetek is kamu nem ? hogy tudnám lebuktatni ?
Ez igazi.
És a pc nem csak szúráskor fáj hanem utána is, amíg meg nem gyógyul...
miből is gondolod, hogy igazi ?
és minek kell gyógyulnia ? ki lett lövetni a fülem a cimpában. lövéskor fájt, de utána nem!
Itt látszik!
És fáj egy kicsit, még az átszúrás után is, mert még nem gyógyult meg, sőt hason aludni se nagyon ajánlott még az elején!
Van akinek kellemetlen vagyis szokatlan van akinek semmi baja nincs tőle.Én kb.1 hétig szenvedtem vele, mert begyulladt, hiába kentem be jóddal amit ott adtak.Ez függ a bőrtől is.Mert van akinek szó szerint kidobja a bőre,tehát kiforrja a piercinget..
A barátnőmnek, meg 4 hónapig fájt..
1,2 válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!