Szerintetek ez kamu köldök piercing? Képpel!
Ez a kép az osztálytársamé. Kihallgattam az öltözőben, hogy lesz köldök pc-je. Másnap bejött, nem dicsekedett vele, nem mutogatta senkinek, csak tesi öltözőben láttuk amikor levette a polóját. akkor hagyta, hogy megnézzük. azt mondta, hogy nem mozgatja meg mert még fáj neki egy kicsit. szerintem kamu. és irritál, hogy mindenkit át akar verni. egy piercing csak akkor fáj amikor beszúrják... szerintetek is kamu nem ? hogy tudnám lebuktatni ?
én nekem is szúrtak pirszinget, igaz nekem a számba, akkor nem fájt mivel érzéstelenítik, de minden pirszingnek van gyógyulási ideje, menj már fel valahova és olvass már utána! ezt nekem se lehetett mozgatnom pedig ez csak ajakpc, köztudott, hogy a köldökbe a legérzékenyebb...
ez meg 100% hogy igazi, nézd már meg, tök béna vagy..
istenem, fel nem tudom fogni, hogy győzhetett anno pont ez a sperma... mondjuk anyádból kiindulva már nem meglepő.
egyébként onnan tudjuk, hogy a kamu pc-nek nincs szára. csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!