Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tetoválásról?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig is egy ilyen tetkóa vágyok, csak mivel 15 vagyok...

Szerintetek milyen?

2012. jún. 9. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Tök szép, nagyon tetszik :) jó választás :))
2012. jún. 9. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem tetszik, undorom tőle.

Hányingerem van a hozzád hasonló tinédzserektől, akik keresnek egy sablonszöveget és magukra tetováltatnak ilyesmiket, hogy "just believe" "i have dreams" "dream" "love" "just love" "be peaceful" meg a satöbbi, mintha egy céltalan szellemi fogyatékost kérnénk meg arra, hogy válasszanak maguknak egy sablontetoválást egy olyan szöveggel, amit valakinek a kontrol cé és kontrol vés facebook adatlapján láttak.

Komolyan olyan buta ez a mai társadalom, hogy képesek lennének minden féle háttérsztori nélkül magukra tetoválni egy delfint.

Just believe, aha, csak higgy. 15 évesen biztos annyi élettapasztalatod van, biztos senki nem támogatott abban, hogy elvégezd az orvosi egyetemet, aztán hoppá, te kitartottál, te hittél benne, és orvos lettél. Vagy világsztár.

Esetleg tudok még ajánlani pár tetoválást, mondjuk oda tetováltathatnád a csuklódra azt is, hogy never say never:) Vagy egy egyedi csillagot a csípődre!

2012. jún. 9. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

olyan hirtelen ránézésre mint ha az lenne ráírva justin bieber.

Márcsak ezért se tetszik,meg amúgyis tömegcucc:) Ha valaki akar tetoválást egyedi legyen ne ilyen semmilyen:)

2012. jún. 9. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
sablonszöveg.
2012. jún. 9. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
ú...nagyon közhely nagyon sablon nagyon tucat...szép a betűtípus...de annyira...unalmas hogy ja te is egy vagy a csuklószövegesek közül? klasz, jó klub lehet...de fent már kifejtették...15 vagy, ilyenkor akinek engednek 2-3 lyukat a fülcimpájába az piercinget akar, akinek a piercinget engedik az tetkót akar...és persze ki is választ valami nagyon cukit amit a neten látott...vagy valami sztáron...Jó hogy csak 15 vagy szerintem a 18-ig még meggondolod magad, ha mégsem akkor ez a 3 év nem sázmat, lesz elég időd viselni életed végéig...
2012. jún. 9. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Vagy egyedi vagy semmilyen.

Jelentés nélkül meg pláne ne csináltass.

2012. jún. 10. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:

előttem már eléggé kifejtették a dolgokat, és igazából én is csak annyit tudok mondani:

nem nagyon értem, hogy mi ez az ujjra meg csuklóra való tetoválás mizéria, nem tudom honnan jött, mondjuk nem is nagyon érdekel....

szépnek szép, esztétikusnak esztétikus baromira az amit linkeltél, de hogy értelme nincs az is biztos. én is szeretnék tetoválás, ha minden jól megy lesz is, egy általam tervezett minta. eszem ágába sem jutna egy netről leszedett, már máson is lévő tetkót magamra varratni csak azért mert nekem is tetszik.

egyébként ha jól tudom, még mindig magyarok vagyunk, akkor varrasd magadra magyarul, ha nagyon szeretnéd...

2012. jún. 10. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik , de szerintem ne csináltass. Ha jobban belegondolsz minden második embernek ilyen tetkója van , és ha egyszer rádöbbensz , hogy hülyeség volt már nem tudod csak úgy letörölni.
2012. jún. 10. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem a másodikkal. Ez tucat, semmitmondó tetoválás, amit a tinik tetováltatnak magukra
2012. jún. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!