Mi a véleményetek erről a tetoválásról?
2012. márc. 27. 22:33
1/11 anonim válasza:
A gombástündér nem tetszik,de a pillagó szépen kidolgozott munka:)
3/11 anonim válasza:
az első minta nagyon ronda. persze ki lehet szépen dolgozni, de attól még maga a minta ronda (szerintem)
a második szép, bár én ekkorát nem vállalnék be, hacsak nincs valami extra jelentősége a pillangónak a viselője számára
4/11 anonim válasza:
Az első undorító,a második pillangós az rendben van,csak nagyon elcsépelt.Sokaknak van pillangója.Ha egyedit akarsz,akkor legyen számodra jelentése.Valami fontos dolog legyen,ami nem megszokott és nincs másnak.Ha a gombás tündérnek van számodra jelentősége,akkor legyen az.
Különlegesség szempontjából a tündér jobb.Ízlésesség alapján pedig a pillangó.
5/11 anonim válasza:
Jajj ez a pillangós nagyon gagyiiiii! Az elsőt meglehet szépen csinálni, és a minta is sokkal összetettebb és szebb szerintem, én ezt a pillangósat még ingyen se rakatnám magamra! Ízlések és pofonok!
6/11 anonim válasza:
....ugyan mi van kidolgozva azokon a kis béna pillangókon.... Az elsőt egy két alakítással szépre meg lehet csinálni, ha megkéred a tetkóst, szívesen átrajzolja neked tetoválhatóra!!!! Válaszd az elsőt! (nem akarlak befolyásolni);P
7/11 anonim válasza:
Egyiknek sincs semmi mondanivalója és értelme, szóval nekem nem tetszenek.
8/11 A kérdező kommentje:
Attól hogy neked nincs mondanivalója, nekem van.Nem véletlen esett a választásom rájuk, mindkettőt tudom fűzni valamihez.
Köszönöm a válaszaitokat.Egyet értek velük.
2012. márc. 28. 15:10
9/11 anonim válasza:
En az elsot valasztanam! vagy pedig kisebb mintaban a pillangokat, de a pillango mar nagyon elterjedt, szoval inkabb az elso, de kicsit alakits a mano abrazatan!
10/11 anonim válasza:
Nekem a lepkék jobban tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!