Van még itt rajtam kívül olyan lány, akinek 40-es, vagy annál nagyobb lába van?
Figyelt kérdés
És ha igen, ti nem szégyellitek? Én eléggé, főleg, hogy már kaptam miatta rossz májú megjegyzéseket is. Ráadásul alacsony és vékony vagyok, szóval eléggé feltűnő... Nem tudtok valamilyen praktikát, amitől optikailag kisebbnek tűnhet?2012. jún. 9. 17:40
11/16 anonim válasza:
Egyszerűen olyan cipőt begyél fel, amiben csinosan nézel ki, és az emberek nem azt fogják nézni, mekkora a lábad, hanem azt, milyen szép a cipőd.
12/16 anonim válasza:
Nekem 43,5 ős!Nagyon szégyellem,de ez az amivel egyáltalán nem tudok mit kezdeni.Egyébként szép formás a lábam,hosszúak a körmeim,csak ne lenne ekkora.Nekem is rengetegen beszóltak már miatta.
13/16 A kérdező kommentje:
Uhh, szegény! Akkor én már meg se szólalok. És igen, tényleg az a gond, hogy erről senki nem tehet, aki meg beszól ebbe bele se gondol. Ez nem olyan, hogy ha diétázol, vagy többet sportolsz, akkor formásabb lesz. És még csak meg se műttetheted, szóval ezzel muszáj együtt élni.
2012. jún. 17. 15:45
14/16 anonim válasza:
Mikor fekszetek háttal az ágyon látjátok tőle a tévét vagy kénytelenek vagytok hason fekve tévézni?:D
Egyébként 36-os zsír új női cipőket akartam elajándékozni az ismerősök között és egy lányt nem találtam akinek ekkora lába lett volna. Legkisebb 38, de jellemzően még több, akárkitől kérdeztem.
15/16 anonim válasza:
Én általában 41-es cipőket hordok, a 40-es kicsi, viszont előfordul, hogy papucsban, szandálban csak 39-es kell, mert olyan vékony a lábfejem, hogy lafog rajta minden pánt...
Van egy 42-es sportcipőm is, ami kicsit szűk, de elég fura méret!
Nekem az a problémám, hogy ekkora méretben nehéz szép cipőt találni!!!
16/16 anonim válasza:
Ha 42-es lábad van legyen a neved ezentúl osonópillangó:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!