Van még itt rajtam kívül olyan lány, akinek 40-es, vagy annál nagyobb lába van?
Lekerekített vagy kivágott orrú cipők kisebbítik a lábfejet optikailag, ahogy a fekete szín is, és persze a magas sarok is.
Amit érdemes kerülni az a fehér szín, a hosszú csúcsos orr, a puha balerinacipők amiben szétterül a lábfej és nincs ami rendesen összefogja és a bokán levő pánt.
Hordhatsz minél nagyobb sarkakat ha tudsz, de sajnos ez nem mindenkinek opció és ha a lábméretedtől függetlenül nem szeretnéd akkor csak ezért kár erőltetni mert folyton eszedbe fogja juttatni a problémádat.
A lábméreteden már nem tudsz változtatni. Amit tehetsz azok a fent leírt praktikák alkalmazása és hogy próbálod elterelni a figyelmet a lábaidról minél magasabbra. Emeld ki a legjobb testi tulajdonságodat. Hajjal, ruhákkal, sminkkel, kiegészítőkkel.
40-es még nem olyan durva, bár nem tudjuk hogy milyen magas vagy.
Ha a talphossz a testmagasság 15%-a akkor arányos. Ha ennél kisebb az csak jó.
A 40-es talphossz olyan 26 cm körül van tehát 170 cm lenne a minimális testmagasság amivel már arányos. Lányoknál persze gyakoribb hogy az arány 15% alatt van de az elmúlt évtizedekben sokat nőtt a nők átlag lábmérete.
A 40-es még simán női lábméret.
Az hogy hangosan kicikiztek valamiért amiről nem tehetsz, már túl van a határon. Az ilyen emberek nyilvánvalóan kőbunkók. Persze ez nem változtat a sértettség érzeten.
Egy kutatás szerint az emberek 30%-a lábfetisiszta, nem szexuális értelemben véve. Az ő figyelmüket nem igazán fogod tudni elterelni a lábadról, de sokuknak a nagy láb tetszik.
Hé, ne szégyelld! Nekem 42es a lábam! :D Jó, mondjuk vagyok is hozzá 178 centi. (na ezt már én se bírom :))
Engem nem zavar. Oké, cipővásárlásnál, főleg magassarkúnál hússzor elmondom, hogy én egyszer levágom, de egyébként semmi bajom vele. Neked se legyen! Ne foglalkozz mások véleményével. Ha a tűsarkút nem bírod, próbáld meg a telitalpú magassarkúkat, nekem van egy gyönyörű fekete, kisebbnek is tűnik benne a lábam és naggggyon kényelmes. :)
És tényleg ne idegeskedj ezen, sajna nem lehet rajta változtatni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!