Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány?...

Szerintetek szép ez a lány? (modell, kotakoti)

Figyelt kérdés

Ez a lány Dakota Rose.azt hazudja mindenkinek hogy 16 éves,holott 2o is elmult.Ezt onnan tudom hogy már rég követem twitteren,meg már rég nézegetem a netre fel töltött képeit videóit.Hát régebb teljesen másképp nézett ki,de itt vannak a mostani arcáról a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

régi arca:

[link]

[link]

[link]

FAIL:

[link]

Hogy alakulhatot át ennyire? csak szerintem plasztikai mütét? a photoshop az már biztos... de ekkora átalakuláshoz az tul kevés :D!! m1,a lényeg hogy szépnek tartjátok őt? :)

2012. jún. 9. 14:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
a porcellánbaba style képeken jól néz ki, jó hogy megjött az esze és nincs tele az arca fémmel mint a régebi képeken
2012. jún. 9. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
visszataszító. a hányinger kerülget ettől
2012. jún. 9. 18:37
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Az első öt képen nagyon szép, bár tényleg nagyon mű, de szép a szeme ^^ A többi képen meg borzalmas!
2012. jún. 10. 11:34
 14/23 anonim válasza:
Szép szép... az első képeken. De ha megnézel youtubon egy videót láthatod, hogy olyan szinten megvan csinálva az arca, hogy semmi érzelmet nem lehet látni rajta... Nagyon durva.. Mint egy porcelán baba. Szerintem szörnyű lehet ilyennek lenni. És mivel még nevetőráncai sincsenek ezért az egész visszataszító. Szerintem.
2012. jún. 10. 14:57
 15/23 anonim ***** válasza:
szép. DE látszik az arccsontján, hogy volt plasztikáztatva, mert eddig nem ilyen volt
2012. jún. 12. 20:34
 16/23 anonim ***** válasza:
Hogy is mondjam. 100% muanyag hatasat kelti. Olyan,mint egy rajzolt kepregenyfigura. Szep,nem mondom,de a legkisebb termeszetesseg is hianyzik belole...
2012. jún. 22. 18:11
 17/23 anonim válasza:
nem csípem annyira az ilyen babaarcú barbikat de a "régi arc"-ából az uccsó az jóféle
2012. jún. 23. 22:51
 18/23 anonim ***** válasza:
különleges arca van, de látszik, hogy művies. szóval inkább natúrban nézném meg, természetesen ps nélkül.
2012. júl. 21. 14:04
 19/23 anonim ***** válasza:
a szépsége 90 százalékát le tudnám törölni vizes zsebkendővel..nah meg a photoshop és a sok plasztika.szerintem nem szép.
2012. júl. 23. 09:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Gyönyörű.

Lehet, hülye kérdés, de plasztikázták, vagy csak ügyes a sminkes?

2012. júl. 26. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!