Milyen alak kell hogy model legyen valaki?
Figyelt kérdés
Milyen alak es milyen meretek kellenek ??2012. jan. 14. 17:56
1/17 anonim válasza:
A lényeg: elől deszka, hátul léc.
175+ cm, 45 kg
2/17 anonim válasza:
mell: 90
derék: 60
csípő: 90
ha kifutómoddel akarsz lenni,nemárt ha magas is vagy. sima fotómodellnél ez annyira nem lényeg,de azért az alacsony se jó.
3/17 anonim válasza:
Úgy hallottam manapság már keresik a nőiesebb alakú lányokat is... Változó, az a lényeg, hogy ne legyél dagadt és karakteres arcod legyen...
4/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat .. en kb. 170 vagyok s 44kg...
2012. jan. 14. 18:16
5/17 anonim válasza:
173+ cm. 90-60-90, vagy egy picike eltérés, bár a mell annyira nem fontos. Formás alak, karakteres arc. Neked milyenek a méreteid?
6/17 anonim válasza:
90-60-90 nem muszáj, nem 1 modell nem ilyen alakú. Nézd meg a kifutón az embereket, gondolod hogy a semmilyen mellű lányoknak 90-60-90-es alakjuk van?
Hát nem. :) Sőt, a 90-60-90 még "dagadt" is.
7/17 anonim válasza:
az egy dolog,de az ilyen alkatú emberek a keresettebbek. és olyan emberből nem lesz modell,akinek a felsőteste előről is meg oldalról is egy deszka..
8/17 A kérdező kommentje:
78-65-80 ( bar nem tudom pontosan megmerni )
2012. jan. 14. 18:36
9/17 A kérdező kommentje:
Bar az arcomat kicsit pufinak latom nem olyan beesett mint a modelleknek , de masok azt mondjak hogy nemartana ODAIS hiznom ... .Jah es en most 16leszek ! Alitoloag meg lehetek magasabb is...bar a csaladba senki sem olyan magas mint en !
2012. jan. 14. 18:40
10/17 anonim válasza:
attól függ milyen modell szeretnél lenni
ha kifutómodell, akkor 170 centi alatt nemis keresnek,vékony testalkat is kell
de pl fürdőruha modell,fotómodell,arcmodellnél nem olyan fontos h mien magas vagy és a nőies alkat csak előny!
szóval nagyon változó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!