Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez az alak már husi?! Kép

Ez az alak már husi?! Kép

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 7. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit husi, de nem vészes. Kb én is ilyen mértékben vagyok "husi", csak nekem a derekam extrém vékony, viszont a csípőm széles. Hasból kellene egy kicsit fogynod, akkor jó lenne :)
2012. jan. 7. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok csak kicsit kisebb a hasam és nagyobb a mellem, szerintem ez már husi...de szerintem is csak a has problémás a többi ok :)
2012. jan. 7. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Naná, hogy az! Még pár kg és duci lesz.
2012. jan. 7. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen husi, olyan kellemesen husi.

Magam sem tudom miért, de sokkal inkább tekintek egy ilyen alakot Nöiesnek, mint egy vékonykát.

Hajrá!:D

2012. jan. 7. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem husi,de inkább szépnek mondanám..mármint jól megoszlik rajtad a súly és így széép :)

am nekem is vmi ilyesmi csak nekem a csipőm,fenekem,combom a nagy, a felsőtestem meg vékony :S

2012. jan. 7. 19:14
 6/8 mus musculus ***** válasza:
Az, de nem a szó ocsmányságot palástoló finomkodó értelmében, hanem "kellemesen", hogy az előttem szóló szavaival éljek. Nekem tetszik.
2012. jan. 7. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb melled lenne összeszednélek, mint román túrista a trippert amszterdamban. Formás a hátsód, bejövősek a sonkáid is.
2012. jan. 7. 20:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))
2012. jan. 8. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!