Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet tenni valamit azért,...

Lehet tenni valamit azért, hogy szép legyek vagy mindig ronda leszek?

Figyelt kérdés

semmi sem jó rajtam az arcom nagyon ronda,szemuveges vagyok és fogszabályzom is van, a hajam száraz és túl dús,nincs se fenekem se mellem,nem tudom mit kezdhetnék amagmmal ha lehet egyáltalán.az egyetlen amit szeretk magamon az az hogy kissé sovány vagyok,de nem annyira,sokan mondták már,hogy alakra jo vagyok,de én szeretnék szép lenni,hogy ne azt keljen hallgatnom,hogy ronda vagyok.

14/L

2012. jún. 8. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Még most vagy a kamaszkorban, most fogsz a legtöbben változni. Ha bőrhibáid vannak, akkor keress fel bőrgyógyászt, kozmetikust. A szemüvegre annyi, hogy az egyáltalán nem ronda, ha az arcodhoz passzoló keretet viselsz. De ha nagyon nem tetszel magadnak szemüvegesen, akkor próbáld ki a kontaktlencsét. (Nem bonyolult a viselete, gyorsan meg lehet tanulni).

A fogszabályzó meg manapság már szinte trendi. Inkább most viseld egy ideig, de legyen utána szép fogsorod és mosolyod egész életedben, mint hogy csak azért mert neked nem tetszik, nem viseled és utána egész életedben bánni fogod és alig mersz majd mosolyogni, mert csúnyák a fogaid. Nekem is volt fogszabim, én is utáltam, de most, hogy levették büszke vagyok magamra, hogy kibírtam és, hogy sokkal szebb lett a fogsorom! :) Szóval ezek a dolgok ne izgassanak egyáltalán!

2012. jún. 22. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja és egy az arcodhoz illő frizura rengeteget dob a megjelenésen. Ha száraz, akkor keress száraz hajra megfelelő ápolókat. És keress egy jó fodrászt, aki ajánl hozzád illő frizurát. Most itt a nyár, tudsz kísérletezgetni. :)
2012. jún. 22. 12:42
 13/16 Rentai Renáta válasza:
100%
Ebben a világban sokan vannak, akik olyannak szeretnek,amilyen vagy és abszolút nem érdeklik a külsőségek...Hidd el, hogy van, aki olyan szeretne lenni, mint te. Különleges vagy és egyéniség vagy. És hidd el, hogy lányok/nők milliói utálják ahogyan kinéznek, de felesleges időpocsékolás a kinézeteden siránkozni, fogadd el magadat olyannak amilyen vagy. :)
2012. jún. 22. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Na egy kis bátorításként leírom az saját történetemet:

Kb. 5.-es koromtól valahogy megcsúnyultam, De tényleg, hihetetlenül. Pattanásos, csúnya bőr, a hajam csak lógott, idétlen ruhák. Csúfoltak miatta, olyanokat mondtak hogy nekem sose lesz pasim stb. Mikor gimnáziumban kerültem 15 évesen láttam, hogy a többi lány sminkeli magát, szép ruhákat hord. Én is úgy akartam kinézni, mint ők. Befestettem a hajamat, elmentem bőrgyógyászhoz, megtanultam sminkelni. Először csak másoltam mások ruháit de után ráéreztem hogy mi áll jól nekem és kialakult a saját stílusom. Az arcom formája is nagyon sokat változott, a bőröm kitisztult, a hajamat rendszeresen ápolom. Nem egyik napról a másikra ment az átalakulás, hanem fokozatosan. A régi iskolámból sokaknak leesik az álla amikor mostanában meglátnak... Most leszek végzős és nem azt mondom hogy én vagyok a világ legjobb nője, de jól nézek ki sokak szerint. Úgy hogy hidd el, semmi sincs még veszve :) Csak kitartás kell hozzá.

2012. júl. 10. 21:38
 15/16 Rocker Cica válasza:
Figyelj..Nincs ronda nő...Sőt csak szép nők vannak,csak van néhány olyan félidióta pasi aki ezt nem veszi észre.Én rocker vagyok és nekem is nehéz a pasizás mert ugye"a rockerek igénytelenek..stb.."Ismerek olyant is aki 3 kiló sminket pakol magára csak azért hogy szépnek érezze magát...Én ennek nem vagyok a híve d eldöntheted,vagy kés alá fekszel,vagy elfogadod magad,vagy esetleg a bőröd vastagságával megeggyező smink réteget pakolsz fel...
2012. júl. 11. 09:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Próbáld inkább meglátni magadban/magadon a jó/szép dolgokat. Ne a hibáidon rágódj! Vágass új frizurát, vegyél pár új ruhát, apróságokat... amiktől jobban érzed magad. :) Másokkal meg ne törődj!
2012. aug. 9. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!